BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.432,05
HABER /  DÜNYA

Hangisi gerçek Rahmi Koç?

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, balmumu heykeliyle yanyana geldi.<br/>Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Eskişehir...

Abone ol

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, balmumu heykeliyle yanyana geldi.
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tarafından yapılan Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret etti. Başkan Büyükerşen ile birlikte müzeyi gezen Koç, tüm heykelleri ilgiyle inceledi. Kendisinin ve babası Vehbi Koç’un heykelinin yanında hatıra fotoğrafı çektiren Koç, babasının heykelinin üzerindeki kıyafetleri düzelttikten sonra müzeye ait anı defterini imzaladı.
Müze çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Rahmi Koç, ‘‘Fevkalade güzel bir müze. Sayın Başkan bizi davet etmişti açılışa ama maalesef gelememiştim. ’İlk fırsatta gelirim’ dedim. Bugün geldik gördük, hakikaten Eskişehir’i kıskandım. Başkanın kıymetini bilin. Dehşet bir insan. Böyle bir güzelliğin İstanbul’da olmamasından hayıflanıyorum. Başkanla da konuştuk, inşallah ileri bir tarihte böyle bir müzeyi İstanbul’a da kazandırırız. Yani buranın kıymetini bilin. Dehşet bir yer. Yani dünyada az görülen bir şey’’ ifadelerini kullandı.
(İHA)