BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Lasagrada Hotel Osmanbey'e geliyor

Şehrin ortasında kaliteli, şık ve konforlu bir konaklama adresi arayanlar için Osmanbey'de yepyeni bir adres var artık: Lasagrada Hotel İstanbul.

Abone ol

Şehrin ortasında kaliteli, şık ve konforlu bir konaklama adresi arayanlar için Osmanbey'de yepyeni bir adres var artık: Lasagrada Hotel İstanbul.

Merkezi konumu, kolay ulaşımı, popüler alışveriş noktaları ve tarihi yerlere olan yakınlığı, kişiye özel hizmetiyle otel, konaklama sektörüne farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul'un kalbi, Osmanbey'de konumlanan Lasagrada Hotel, iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere sunduğu özel konaklama seçenekleri ile öne çıkıyor. Lüks ve konforu bir arada bulabileceğiniz Lasagrada Hotel İstanbul, zarif detaylarını son teknolojilerle harmanlamayı başarıyor.

Şehrin alışveriş ve kültür merkezi Halaskargazi Caddesi üzerinde metro çıkışında hizmet veren Lasagrada Hotel, Rumeli Caddesi’nin yanı başında, Taksim Meydanı’na 15 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Şehri adım adım gezmeyi ve keşfetmeyi sevenlerin yeni cazibe noktası olan otel, yalın çizgisi, özel dekorasyonu ve İtalyan minimalist mimari tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyonunda kullanılan dünyaca ünlü tasarım ürünleri ile konaklama sektörünün nish markası olmaya aday olan otel, hizmet kalitesiyle fark yaratıyor.

Lasagrada Hotel İstanbul; 84 deluxe otel odası, gün ışığı alan toplantı odaları ile misafirlerine estetik ve konforu bir arada sunarken, özel organizasyonların da vazgeçilmez adresi olmaya hazırlanıyor.

Daphne Restaurant ve Kayra Roof Restaurant&Bar'ın da Dünya ve İtalyan mutfaklarından birçok seçkin lezzetini tadabileceğiniz Lasagrada Hotel İstanbul, heyecan verici atmosferiyle konuklarını ağırlıyor. Son teknolojilere sahip egzersiz ekipmanlarıyla donatılmış fitness salonu, Türk hamamı, SPA, masaj, buhar odası, sauna, soğuk odası ve kapalı havuz seçenekleriyle şehir oteli konseptine yepyeni boyut getiriyor.