BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.401,01
HABER /  GÜNCEL

Festivale yıldız yağmuru

Uluslararası Tuzla Kültür Sanat Festivali devam ediyor.

Abone ol

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6."sı gerçekleştirilen Uluslararası Tuzla Kültür Sanat Festivali devam ediyor. Tuzla Belediyesi ile Türk Kızılay"ının ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyası ile bu yıl Ortadoğu"daki mağdur insanlara adanan Tuzla Festivali"ne halkın ilgisinin son derece yoğun olduğu gözleniyor.

DAVUT GÜLOĞLU ve ZARA : “YARDIM KAMPANYASINI YÜREKTEN DESTEKLİYORUM”

Ünlü sanatçı Davut Güloğlu, Tuzla Festivali"nde sevenleriyle bir araya geldi. Bir konser veren GÜLOĞLU, “Tuzla Belediyesi"nin Türk Kızılayı ile birlikte yürüttüğü ve festival boyunca devam edecek olan yardım kampanyasını yürekten destekliyorum” dedi. GÜLOĞLU, Ortadoğu"da yaşanan insanlık dramına karşı çok duyarlı olunması gerektiğini hatırlatarak, böyle bir kampanyayı düzenlediği için Tuzla Belediyesi ile Türk Kızılayı"nı tebrik etti.

Dün akşam ise Türk Halk Müziğinin nadide seslerinden ZARA Tuzla"da sahne aldı tuzla"lıların kendisine göstermiş olduğu yoğun ilgiden memnun olduğunu söyleyen ZARA, “Tuzla Belediyesi"nin Türk Kızılayı ile birlikte yürüttüğü ve festival boyunca devam edecek olan yardım kampanyasını yürekten destekliyorum” dedi. ZARA, Ortadoğu"da yaşanan insanlık dramına karşı çok duyarlı olunması gerektiğini hatırlatarak, böyle bir kampanyayı düzenlediği için Tuzla Belediyesi ile Türk Kızılayı"nı tebrik etti.