BIST 10.259
DOLAR 32,22
EURO 34,73
ALTIN 2.402,10
HABER /  SPOR

Beşiktaşın UEFA yorumu

UEFA Kupası'nda CSKA Sofya takımıyla eşleşen Beşiktaş kurayı değerlendirdi.

Abone ol

UEFA Kupası'nda 1. turda Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla eşleşen Beşiktaş'ta, kulüp genel sekreteri Kenan Öner, UEFA Kupası'nda finali hedefleyen bir kulüp olarak, CSKA Sofya'yı elemeleri gerektiğini söyledi.

Kenan Öner, takımlarına güvendiklerini belirterek, ''UEFA Kupası'nda yolumuzu sonuna kadar götürmek istiyorsak bu turu atlamalıyız. Kura öncesinde takımlardan hangisini istediğimizi sorsalardı 'CSKA Sofya olmasın' derdim. İlk maç İstanbul'da olacak. Bu bizim için avantaj teşkil ediyor. Burada iyi skor alırsak, deplasmanda da iyi konsantre olarak turu geçeriz. İnşallah yüzümüzün akıyla bu turu geçmeyi başarırız'' diye konuştu. Deplasmandaki maçın kendileri açısından zor geçeceğini kaydeden Öner, ''Her ne kadar Bulgar futbolunda düşüş olsa da sonuçta Bulgar futboludur'' dedi.

VARDAR: ''BENCE İYİ BİR KURA OLDU''

Beşiktaş Kulübü Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar ise iyi bir kura çektiklerini ifade etti. Bulgar futbolunun dünya futbolunda çok önde olmadığını savunan Vardar, ''Ama yine de mücadele eden, iyi bir ekolü olan bir futbol yapısına sahip. İlk maç keşke deplasmanda olsaydı. Beşiktaş genç bir takım olduğu için, son yaptığımız transferle futbolunun üstüne biraz daha fazlasını koyarak başarıyı yakalayacağız. İstanbul'daki ilk maçta iyi bir skorla ayrılıp, turu geçeceğimize inanıyorum'' diye konuştu.