BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  MAGAZİN

Ferdi Tayfur'a ne oldu ne hastası Ferdi Tayfur'un karısı çocukları kimdir

Arabesk müziğin efsanelerinden biri olan Ferdi Tayfur, sağlığı ile mücadele ediyor. Ferdi Tayfur kimdir Ferdi Tayfur'a ne oldu ne hastası? Uğruna Necla Nazır'ı bıraktığı Ferdi Tayfur'un karısı kimdir çocuklar kim? İşte detaylar.

Abone ol

Arabesk müziğin en çok sevilen isimlerinden biri olan ancak son dönemlerde sağlık sorunları ile mücadele eden Ferdi Tayfur'dan yine kötü haber geldi. Ferdi Tayfur'a böbrek yetmezliği teşhisi kondu. Ferdi Tayfur'dan gelen bu kötü haber sonrası herkes Ferdi Tayfur kimdir Ferdi Tayfur'un karısı çocukları kimdir merak ediyor. Ferdi Tayfur'un hastalığı ne? İşte tüm detaylar

FERDİ TAYFUR'A NE OLDU HASTALIĞI NE; Arabeskin usta ismi Ferdi Tayfur, sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor. Böbrek yetmezliği teşhisi konulan Tayfur, hayatı boyunca haftada bir kez diyaliz makinesine bağlanacağı iddia ediliyor. İstanbul ve Marmaris’teki özel bir hastanede tedavi gören sanatçının bakımını, şimdilik yardımcıları yapıyor.

Ferdi Tayfur, daha önce şeker hastalığı sonraı felç geçirmişti. Ardından karaciğerinden de parça alınmıştı.

FERDİ TAYFUR KİMDİR; Ferdi Tayfur kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, gerçek ismi ne ve Ferdi Tayfur'un evlilikleri ve karıları merak konusu oldu. Aslen 1945 Adana doğumlu olan usta şarkıcı 3 kez evlilik yaptı. İlk evliliğini henüz 17 yaşındayken yaşak aşk yaşadığı Zeliha Hanım ile 1974 yılında yaptı. Bu evlilikten Taha adında bir oğlu oldu. 2 yıl evli kalan çift daha sonra yollarını ayırdı.

Daha önce felç olmuştu Ferdi Tayfur'dan bir kara haber dahaDaha önce felç olmuştu Ferdi Tayfur'dan bir kara haber dahaDaha önce felç olmuştu Ferdi Tayfur'dan bir kara haber dahaDaha önce felç olmuştu Ferdi Tayfur'dan bir kara haber dahaHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ferdi Tayfur ikinci evliliğini ise 1976 yılında herkesin yakından tanıdığı isim Necla Nazır ile yaptı. Bu evlilikten Ferdi Tayfur'un ilk kız çocuğu Tuğçe dünyaya geldi. Çift 2 yıl sora boşanma kararı aldı ve yollarını ayırdı.

UĞRUNA NECLA NAZIR'I BIRAKTI; Ferdi Tayfur son evliliğini Habibe Ünyanı Demir ile yaptı ve 64 yaşında bir erkek çocuk sahibi oldu. Ferdi Tayfur'un Habibe Ünyanı Demir ile 20 yıldır birlikte olduğu, bu aşkın gizli kapaklı yaşandığı ortaya çıkmıştı.

FERDİ TAYFUR'UN ÇOCUKLARI; İlk eşi Zeliha Hanım'dan 2, Necla Nazır'dan Tuğçe Tayfur adlı bir kız evladı olan Ferdi Tayfur'un yıllar önce kendisinin bile varlığından haberdar olmadığı Timur isimli bir oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Aynı zaman Tuğçe Tayfur'da müzikle yakından ilgileniyor.

Henüz 18 yaşındayken Konya'da hemşire adayı bir kızla birlikte olan Ferdi Tayfur yıllar sonra o kızdan oğlu olduğunu öğrenmiş ve oğlunu nüfusuna geçirmişti.