BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24
HABER /  MEDYA

Hayati ve Diğerleri 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı efsane geri döndü

Çocuklar Duymasın gelince ilk bölümü sonrası yayından kaldırılan Hayati ve Diğerleri 2.son bölümü ile yeniden Kanal D ekranlarında. Hayati ve Diğerleri 2.son bölüm ardından Hayati ve Diğerleri 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Hayati ve Diğerleri 3.yeni bölüm fragmanı

Abone ol

Daha önce yine Kanal D ekranlarında başlayan Hayati ve Diğerleri, Pazar akşamları Çocuklar Duymasın'ın yerine yayınlanmaya başlamış ancak ilk bölümden sonra yine yerini Çocuklar Duymasın'a kaptırmıştı. Kanal D Hayati ve Diğerleri'ne yeniden şans verdi. Hayati ve Diğerleri 2.son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Oldukça ilgi çeken Hayati ve Diğerleri 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Önce gelin Hayati ve Diğerleri 2.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Hayati ve Diğerleri 3.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

HAYATİ VE DİĞERLERİ 2.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) hikayesini konu alan "Hayati ve Diğerleri" bu akşam saat 20.00'de Kanal D’de başlıyor!İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati, görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışırken her bölüm yeni bir suç dosyasını kendine has yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Emri altında çalışan farklı karakterlerdeki polis memurları, seneler sonra karşısına çıkan imkansız aşk ve yakasını bırakmayan talihsizlikler ise Hayati’nin kariyerini riske atacak yeni sorunları beraberinde getirmektedir.

Hayati'nin hikayesi, sizi kahkahalara boğacak! Hayati ve Diğerleri, Salı akşamı saat 20.00'de  Kanal D'de!

HAYATİ VE DİĞERLERİ 3.YENİ BÖLÜM FRAGMANI; henüz yayınlanmadı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak