BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ferdi Kadıoğlu çılgınlığı iki İtalyan devi yarışa girdi

Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig ve Avrupa'da zirveye oturan Fenerbahçe'de futbolcular transferin gözdesi oldu. Portekizli hoca ile performansını yükselten Ferdi Kadıoğlu da Avrupa devlerini peşine taktı. Milli futbolcu için devre arasında Napoli ve İnter'den rekor bonservis teklifi bekleniyor.

Abone ol

Fenerbahçe Jorge Jesus'un gelişi sonrası adeta şahlandı. Sarı lacivertliler Süper Lig'de Dünya Kupası arasına lider girdi.

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi'nde ise rakiplerini saf dışı bırakarak grubunu lider tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Kanarya'nın bu başarısında bazı futbolcular ise ön plana çıktı. O isimlerden birisi olan Ferdi Kadıoğlu, transferin de gözdesi konumunda. 

Aspor'un haberine göre 23 yaşındaki futbolcu için Serie A'nın iki devi Napoli ve Inter harekete geçti. Fenerbahçe'ye on numara mevkili olarak gelip, önce kanatta sonrasında sol ve sağ bekte oynayan ve her pozisyonda kendini ispatlayan milli futbolcunun rekor bir bedelle ayrılması bekleniyor.

İddiaya göre iki İtalyan takımının yetkilileri yıldız futbolcuyu yakından takip etti ve tam puan verdi. Fenerbahçe ise son dönemde olduğu gibi bu transferde de elini sıkı tutacak ve mümkün olan en yüksek rakamı talep edecek.

Öte yandan Inter ve Napoli'nin devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını 25 milyon Euro'luk bir teklifle çalması bekleniyor. Eğer Ferdi Kadıoğlu bu rakama transfer olursa Süper Lig'den yurt dışına transfer olan en pahalı futbolcu ünvanını elde edecek.