BIST 10.321
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.454,63
HABER /  SPOR

Fenerliler adeta çıldırdı

Bağdat Caddesi'nde araçlara zarar veren sarı-lacivertli taraftarları dağıtmak için polis, havaya ateş açtı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Denizlispor ile berabere kalarak şampiyonluğu kaybetmesi sonrası Bağdat Caddesi'nde araçlara zarar veren sarı-lacivertli taraftarları dağıtmak için polis, havaya ateş açtı.

Caddedeki bir trafik ışığında yolu kesen ve tezarühatlar yapan sarı-lacivertliler, araçların içindekilere bakıp, Galatasaraylı taraftar aradılar.

Arabasının camını açmayan sürücülere tepki gösteren taraftarlar, bu araçlara hasar verdiler. Bunun üzerine bölgede bulunan güvenlik güçleri, bazı taraftarları gözaltına almak istedi.

Taraftarlar, gözaltına almaya çalışan polislere saldırırken, bazı güvenlik güçlerini tartakladılar. Polis, bunun üzerine havaya ateş açarak, taraftarları dağıttı. Bu arada, bazı taraftarların gözaltına alınmasına tepki gösteren diğer sarı-lacivertliler, buna büyük tepki gösteren diğer taraftarlar, polislerin üzerine yürüyüp, gözaltına alınanları kendi yanlarına aldılar.

Güvenlik güçleri ise havaya ateş açıp, biber gazı sıkarak Fenerbahçeli taraftarları dağıtmaya çalıştı. Taraftarlar, bu sırada polislerin üzerine çeşitli maddeler atarken, bazı polis araçlarına da zarar verdiler. Olayların ardından cadde trafiğe açılırken, bölgeye takviye güçler getirildi.