BIST 9.981
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.428,25
HABER /  SPOR

Fenere KOÇ gibi başkan

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığını bıraktı ama yerini dolduracak yeni adaylarla da yakından ilgileniyor.

Abone ol

Aziz Yıldırım'ın 18 Mayıs'ta yaptığı 'F.Bahçe'ye başkan ol' teklifini reddeden Ali Koç'a baskılar arttı. Nihat Özdemir'den de 'ret' yanıtı alan Yıldırım, 2 gündür Koç'u ikna turunda!

Aziz Yıldırım, 1907 Derneği Başkanı, ünlü işadamı Ali Koç'u başkanlık için ikna etmeye çalışıyor.

Nihat Özdemir'in başkanlığa yanaşmaması üzerine aday arayışlarını hızlandıran Yıldırım, Ali Koç'a ilk teklifini istifasını açıkladığı 18 Mayıs'ta yaptı. Kendisini ikna etmek için kulübe gelen Ali Koç'a "Başkan sen ol. Yaptığını reformları ancak sen sürdürürsün" diyen Yıldırım, bu ilk tekliften 'ret' yanıtı aldı.

Bunun üzerine Yıldırım ile Ali Koç birlikte Şenes Erzik'i aradılar. Yıldırım bu kez de Erzik'e "Benim yerime sen başkan ol. Ali Koç da senin yönetiminde yer alacak. Kuvvetli bir ekip kurarak ortalığın tozunu atarsınız önerisinde bulundu. Ancak Erzik, FIFA'daki görevlerini öne sürerek bu teklife sıcak yaklaşmadı. Daha sonra Özdemir'i ikna etmeyi deneyen Aziz Yıldırım, Zürih'teki görüşmelerde başarı sağlayamadı. 'Veliaht'ını bulamayan Yıldırım, son 2 gündür Ali Koç'u ikna turlarını hızlandırdı. Ailesinin karşı çıkması nedeniyle ilk anda F.Bahçe Başkanlığı'na sıcak bakmayan Ali Koç'un yapılan ısrarlar karşısında vereceği karar, 3 hafta sonra yapılacak olağanüstü kongrede sarı-lacivertli kulübün kaderini belirleyecek.

VATAN