BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,80
ALTIN 2.472,08
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den Rony Lopes’e kanca

Fenerbahçe yönetimi, Sevilla'da bekleneni veremeyen Rony Lopes'e kanca attı. 24 yaşındaki futbolcunun kiralanması planlanıyor.

Abone ol

Yeni sezonun kadro planlamasına start veren Fenerbahçe'de kanat oyuncusu için arayışlar da hız kazandı. Bu sezon Rodrigues, Deniz, Ferdi kanat rotasyonundan neredeyse hiç verim alamayan, Moses ile de yollarını ayıran yönetim iki kaliteli yıldız transfer etmek istiyor.

Monaco'dan transfer edildi
Gelen bilgilere göre listenin ilk sırasına Sevilla'dan Rony Lopes alındı. Portekizli yıldız sezon başında Monaco'dan transfer edildi.

25 milyon Euro ödendi
Sevilla'nın 25 milyon Euro ödeyerek aldığı Rony Lopes beklentilerin çok altında kaldı. Fenerbahçe yönetimi 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

Piyasa değeri düştü
Bu sezon 13 maçta oynayan ve hiç gol atamayan Rony Lopes'in piyasa değeri 10 milyon Euro'ya kadar düşmüş durumda. Menajer düzeyindeki görüşmeler kısa süre içinde başlayacak.



Lopes olmazsa Samu Castillejo

Rony Lopes'i transfer gündemine alan Fenerbahçe'nin Milan formasını giyen Samu Castillejo'yu da B planı olarak düşündüğü öğrenildi. İspanyol futbolcu, Serie A performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratıyor.