BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kulübe krizi! İki yıldız isyan bayrağı açtı

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un yedek kulübesine mahkum ettiği Filip Novak ve Mert Hakan Yandaş, bu durumdan rahatsız ve iki futbolcu da daha fazla süre almak istiyor.

Abone ol

Süper Lig'de geride kalan 8 haftada pek gündeme gelmese bile Fenerbahçe'de ciddi bir krizin kapıda olduğu iddia ediliyor. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Filip Novak ile Mert Hakan yedek kulübesine mahkum olmaktan dolayı mutsuzlar ve bu durumu dillendirmeye de başladılar.

Geçtiğimiz sezon kulüplerinde şampiyonluk mücadelesi veren iki yıldız Fenerbahçe'ye ilk 11'in banko oyuncuları olarak transfer edildiler. Ama gelişmeler hiç de bu şekilde olmadı.

Caner ve Ozan bir adım önde
Caner Erkin sol bekte takımının asit kralı olurken, Ozan Tufan da kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Böyle olunca Caner Erkin Novak'ı, Ozan da Mert Hakan'ı takımdan kesmiş oldu.

"Bu şekilde futbolu unutacağız''
Takvim'de yer alan habere göre; her iki oyuncu da "Bu şekilde futbolu unutacağız. Beklentimiz bu değildi" diye sitem etmeye başladı. İkili Erol Bulut'la görüşüp isyan bayrağı açtı.

Milli ara sonrası neşter vuracak
Türkiye Gazetesi'nde yer alan bilgiye göre; daha efektif bir oyun hedefleyen teknik direktör Erol Bulut neşteri hazırladı. Kızağa çekilmesi beklenen isimler ise Mame Thiam ve Enner Valencia. Daha önce yedeğe çektiği Thiam'ı Sosa'nın yokluğunda sahaya süren Erol Bulut bir kere daha hayal kırıklığı yaşayınca Senegallinin üzerini çizdi. Valencia da haftalardır bekleneni altında kalarak rotasını kulübeye çevirdi.