BIST 9.932
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.448,28
HABER /  SPOR

Fenerbahçe, karşılıklı olarak Diego Perotti'nin sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe, Diego Perotti'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiğini duyurdu. Bu haber sonrası Perotti sosyal medyadan Türkçe olarak 'Yakında bütün gerçeği anlatacağım' dedi.

Abone ol

Transferin bitmesine az bir süre kala çalışmalarına hız veren Fenerbahçe; geçen sezonu sakat geçiren Diego Perotti'yi de takımdan gönderdi. Sarı-lacivertli kulüp, Diego Perotti ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;

Oyuncumuz Diego Perotti ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşmaya varılarak sonlandırılmıştır. Diego Perotti’ye bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

4 maça çıktı
33 yaşındaki Perotti'nin Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu. Fenerbahçe formasıyla yalnızca 4 maça çıkabilen Perotti, 3 gol kaydetti.

Perotti: Şimdi gerçeği söylemekte özgürüm
33 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık açıklamasının altına, "Şimdi her şey hakkında gerçeği söylemekte özgürüm" yorumunda bulundu.

Arjantinli futbolcu ayrıca kendi sosyal medya hesabından Türkçe yaptığı paylaşımda ise, "Yakında bütün gerçeği anlatacağım" ifadelerini kullandı.