BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.411,42
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe için Jose Bordalas iddiası! İspanyollar duyurdu

İnternet sitesi Todomercadoweb, Fenerbahçe'nin Getafe Teknik Direktörü Jose Bordalas ile ilgilendiğini yazdı.

Abone ol

Süper Lig'de sezona Erol Bulut ile giren sarı-lacivertliler, deneyimli teknik adamla yollarını ayırmış ve yerine takımın sportif direktörü olan Emre Belözoğlu'na görev vermişti. İlk teknik direktörlük tecrübesini Fenerbahçe'de yaşayan genç teknik adam Emre Belözoğlu, son 10 haftada aldığı puanlarla Fenerbahçe'yi şampiyonluk için iddialı hale getirmişti. Ancak 41. haftada Sivasspor'a karşı alınan mağlubiyetle yarıştan uzaklaşan sarı-lacivertliler, sezonu Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardında 3. sırada tamamlamıştı.

Emre için karar verilmedi
Yeni dönemde de başkan adayı olacağını açıklayan Ali Koç, hangi teknik adamla sezona başlayacağına henüz karar vermiş değil. Emre Belözoğlu'nun devam edeceği iddiaları sürerken, dış basından yabancı teknik direktör isimleri de Fenerbahçe için yazılıyor. 

Jose Bordalas iddiası
Emre Belözoğlu'nun devam edeceği iddiaları sürerken, dış basından yabancı teknik direktör isimleri de Fenerbahçe için yazılıyor. Ancak İspanya'dan önemli bir iddia geldi. İnternet sitesi Todomercadoweb, Fenerbahçe'nin Getafe Teknik Direktörü Jose Bordalas ile ilgilendiğini yazdı.

İki takım daha peşinde
Sabah gazetesinin haberine göre, Bordalas ile sadece Fenerbahçe değil Valencia ve Olympiakos takımları da temasta. 2016'dan bu yana Getafe'nin hocalığını yürüten 57 yaşındaki çalıştırıcı, İspanyol kulübüyle 211 maça çıktı.

83 kez galibiyet sevinci yaşayan tecrübeli teknik adam, 59 beraberlik ve 69 mağlubiyet aldı. Bordalas'ın yakaladığı puan ortalaması ise 1.46 olarak kayıtlara geçti. Bordalas'ın çalıştırdığı Getafe, bu sezon bitime 1 maç kala La Liga'da 16. sırada yer alıyor.