BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,82
ALTIN 2.442,11
HABER /  SPOR

Fenerbahçe el sıkıştı! Lazio Vedat Muriqi'yi bitirdi

İtalyan kulübü Vedat Muriqi'de artık sona geldi. İki takımın bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'ya el sıkıştığı, Vedat'ın 5 yıllığına evet dediği öğrenildi. Ayrıca Fenerbahçe aradığı stoperi de Lazio'da buldu, Bastos.

Abone ol

Fenerbahçe'de transferi yılan hikayesine dönen Vedat Muriqi'de düğüm çözüldü. Oyuncuyu kadrosuna katmak için uzun süredir uğraşan Lazio ile sarı-lacivertliler arasında anlaşma sonunda sağlandı.

En başından beri rakamı düşürmeye yanaşmayan İstanbul ekibi ile Lazio'nun 18 milyon Euro artı bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'ya el sıkıştığı, Kosovalı golcünün ise 5 yıllık sözleşmeye 'evet' dediği öğrenildi. Kanarya ile İtalyanlar arasında Vedat pazarlıklarının yanı sıra Bastos için de yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildi.

1.5 milyon Euro'ya Bastos iknası

Sarı-lacivertli yönetimin, 29 yaşındaki Angolalı stoperin transferini Vedat'ın gidişinden bağımsız olarak değerlendirdiği ve 1 yıllık kontratı olan oyuncuyu uygun maliyetle almayı hedeflediği belirtildi. Yıllık 1.5 milyon Euro teklif edilen Bastos'un gelmeye hazır olduğu ifade edilirken Lazio'nun da ikna olduğu bildirildi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🤔 Forma yakıştı mı? 🟣 #VedatMuriqi, adım adım #Lazio'ya gidiyor! 18 milyon avro bonservis + bonuslar...

Spor Arena (@sporarena)'in paylaştığı bir gönderi ()

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Meteoroloji duyurdu Marmara bölgesinde gök gürültülü sağanak beklentisi
Foto Galeri Meteoroloji duyurdu Marmara bölgesinde gök gürültülü sağanak beklentisi Galeriye Gözat