BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Fener turu Sami Yende atar

Şampiyonlukta iddialı konuşan Mehmet Yozgatlı Fenerbahçe'nin şampiyonluk turunu Sami Yen'de atacağını iddia etti.

Abone ol

Mehmet Yozgatlı, şampiyonluk yarışında şu anda ikinci sıradaki Beşiktaş ile aralarında 6 puan fark bulunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''İnanın aslında 'Maalesef 6 puan öndeyiz' demek istiyorum. Çünkü hiç beklemediğimiz maçlarda inanılmaz puanlar kaybettik. Bu gibi puan kazalarına uğramasaydık şampiyonluğu çok önceden açık ara garantileyebilirdik diye düşünüyorum. Ama yine de her şey bizim elimizde. Takım olarak elimizi taşın altına koyduk. Çok kararlıyız, şampiyonluk turunu Ali Sami Yen Stadı'nda atacağımıza inanıyoruz. Taraftarımızın desteğinin devam etmesini diliyoruz. Şayet büyük bir talihsizlik olmazsa bu yıl inşallah iki kupayı da müzemize götüreceğiz. Zira geçen yıl yaşananlar bir görünmez kaza idi.''

ZİCO'YLA DİYALOĞUMUZ İYİ
Teknik direktör Zico'nun oyuncularla olan diyaloğunun çok iyi olduğunu, Brezilyalı teknik adamın sıkıntılarını her zaman kendileriyle paylaşan, moralveren ve sorunlarını her zaman gidermeye çalışan bir hoca olduğunu vurgulayan Mehmet Yozgatlı, ''Hocamız toplantılarda takımı çok iyi motive ediyor. Hocamız çok iyi biri. Zamanında futbolculuğu da teknik direktörlüğü de çok iyi. Benim bu sene mukavelem bitiyor. İlk isteğim Fenerbahçe'de kalmak. Çünkü Fenerbahçe'yi çok seviyorum. İdealim, futbolu Fenerbahçe'de bırakmak ve hayatımın sonuna kadar da 'Fenerbahçeli Mehmet Yozgatlı' olarak anılmak istiyorum''dedi.