BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal Fox TV'den neden ayrıldı? Yerine kim geçecek?

FOX TV Ana Haber bültenini yıllardır zirvede tutan Fatih Portakal'ın istifa kararı alması gündeme bomba gibi düştü. Peki Portakal neden istifa etti? İnternehaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık istifanın perde arkasını ve Portakal'ın yerine geçme ihtimali olan isimleri açıkladı.

Abone ol

FOX TV'nin ana haber sunucusu Fatih Portakal istifasını verdi. Haber Koordinatörü Doğan Şentürk'ün tüm ikna çabalarına rağmen kararından dönmeyen Portakal eşi Armağan Portakal ile Seferihisar'da tarım yapacak.  İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık da istifa kararının kesin olduğunu söyledi ve bu karar ile ilgili bomba detaylar aktardı. İşte Hadi Özışık'ın açıklamaları:

- Fatih Portakal kesinlikle FOX TV'den istifa etti. Bu bilgi sağlam. Portakal geçen yıllarda da  bu şekilde bir talepte bulunmuş ama Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk müsaade etmemişti. Fatih Portakal, Şentürk'ü arayarak bu kez kesin karar verdiğini ve ayrılacağını söyledi. Fatih Portakal herhangi baskı sonucu istifa etmedi. Bundan sonra gazetecilik yapmayacak Seferihisar'da tarım yapacakmış.

Fatih Portakal'ın yerine İsmail Küçükkaya mı geçecek?

Fox TV ana haber için ilk akla gelen isim Akla gelen isim Çalar Saat'ı zirveye taşıyan İsmail Küçükkaya. Doğan Şentürk talepte bulunsa da Küçükkaya ana haber bültenini sunma niyetinde değil. İsmail Küçükkaya, sabah haberlerinde olmaktan memnun ve Doğan Şentürk'e ana haberde yer almayacağını kesin bir dille ifade etti.

Fatih Portakal, Ana Haber'de veda edecek

Fox TV, yaşananlarla ilgili hafta içi kurumsal açıklama yapacak. Bir kaynağım da Fatih Portakal'ın yeni yayın döneminde izleyicilerinin karşısına son kez çıkacağını  ve veda edeceğini söyledi.

Portakal'ın yerine ismi geçenler kimler?

Osman Gökçek, 'Selçuk Tepeli geliyor' dedi. Habertürk'ün başındaki isim olan Tepeli bilgili ve kültürlü ama Fatih Portakal'ın yerini doldurmaz.

Deniz Zeyrek uygun... Cüneyt Özdemir düşünsenize Fatih Portakal'ın yerine gelecek ve yorumlar yapacak. Olur mu bilmem? Doğan Şentürk'ün aklından Cüneyt geçer mi? Geçer. Ama Cüneyt böyle bir şeye girişmez.

"Ekrem İmamoğlu kendi medyasını oluşturuyor"

Başka bir bilgi olur mu bilmiyorum Olay TV diye televizyon açılıyor. Bu televizyon Cavit Çağlar'ın. Çağlar bu televizyonu iş adamı Hüseyin Kalkan diye birisine sattı.İmamoğlu'nun Hüseyin Kalkan ismi ile yakın olduğu iddiası var. Nuri Çolakoğlu, İmamoğlu'nun danışmanı. Çolakoğlu bu televizyonda danışmanlık yapacakmış.

Kanal D'nin eski genel yayın yönetmeni Süleyman Sarılar, Olay TV'nin başına geçmiş. Bu ne demek oluyor? Ekrem İmamoğlu kendi medyasını oluşturuyor. TELE1, Halk TV'ye, bazı sitelere destek veren İGDAŞ'ın reklamları ile onları besleme noktasına getiren kendi içlerinde kavgaya neden olan İmamoğlu kendi medyasını oluşturmaya çalışıyor. O medyasının bir parçası Olay Tv olacak. Hüseyin Kalkan, İmamoğlu'na seçimlerde destek veren bir isim... Bu televizyonun gizli sahiplerinden birinin de İmamoğlu olduğu gündeme getiriliyor. Acaba İmamoğlu ile okul arkadaşı olan Fatih Portakal Olay TV'ye mi geçiyor?

İsmail Saymaz'a da çağrıda bulunmuşlar. Gelirsen sadece bizim kanalda çıkacaksın demişler. Fatih Portakal'a kanca atmamaları söz konusu değil. Bugün olmazsa yarın. Fatih öyle emekli olup Seferihisar'da kalabilecek mi? Bence zor...

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fatih Portakal eşi Armağan Portakal ile çiftçilik yapacak işte emeklilik çiftliği
Foto Galeri Fatih Portakal eşi Armağan Portakal ile çiftçilik yapacak işte emeklilik çiftliği Galeriye Gözat