BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,20
HABER /  MEDYA

Fatih Altaylı, İçişleri Bakanlığı'na ağzını fena bozdu! 'Her b..a karışmak zorunda mısınız'

İÇİŞLERİ Bakanlığı, dün gece 81 ile genelge göndererek, saat 24:00'e kadar olan müzik yasağını saat 01:00'e kadar uzatmıştı. Habertürk yazarı Fatih Altaylı sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanlığı'nın kararına karşı ağzını fena bozdu...

Abone ol

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelgeye göre koronavirüs salgını kapsamında saat 00.00'a çekilen müzik yayın yasağı saat 01.00'e kadar uzatıldı. Söz konusu kısıtlama ile ilgili pek çok sanatçı tepkilerini dile getirmiş ve kaldırılmasını istemişti.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararına Habertürk yazarı Fatih Altaylı sosyal medya hesabı üzerinden ağzını bozarak tepki gösterdi. Altaylı, İçişleri Bakanlığını, 'her bo.a karışmakla' suçlayıp "Yahu size kimin saat kaçta müzik dinleyip müzik yapacağından" dedi.

'Yeter be. Su kaçırdınız artık. Nereye diye sormayın'
Fatih Altaylı, Twitter hesabından şunları yazdı: "Yahu size ne kimin saat kaçta müzik dinleyip müzik yapacağından. Her boka karışmak zorunda mısınız. 1'e kadar çalabilirsiniz ne demek. Size mi soracağız. Yeter be. Su kaçırdınız artık. Nereye diye sormayın."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Türkiye'nin 60 ilini gezdi herkes başına toplanıyor tadına bakan vazgeçemiyor
Foto Galeri Türkiye'nin 60 ilini gezdi herkes başına toplanıyor tadına bakan vazgeçemiyor Galeriye Gözat