BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
YEREL

Faciaya ramak kala! İstanbul'da yoğun sis yüzünden vapur çarpışıyordu!

İstanbul'da yoğun etkili sis özellikle deniz ulaşımını etkiledi. Üsküdar açıkları Kız Kulesi civarında birbirine oldukça yaklaşan yolcu teknesi ile vapur çarpışmaktan son anda kurtuldu.

Meteorolojinin dün sarı kodla uyarı yaptığı sis bu sabah saatlerinde boğaz trafiğini de etkiledi. Seferler iptal olmadan önce deniz trafiğinde iki vapur az kalsın çarpışıyordu.

İstanbul'da dün akşam yoğun sisin etkili olduğu sıralarda, Kadıköy-Ortaköy seferini yapan yolcu teknesi ile bir yolcu vapuru Kız Kulesi civarında karşılaştı. Yolcu teknesine doğru siren çalarak gelen vapurun kaptanı son anda dümen kırarak olası kazayı engellemiş oldu. Vapur, yaklaşık 15 yolcu bulunan teknenin yakınından geçti. Teknedeki yolcular o sırada korku dolu anlar yaşadı. O anlar bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Şehir hatları seferlerinin iptal olmasıyla vapurlar iskelede bekleyişe geçti. Sahil yolunda da etkili olan sisten dolayı karayolunda sürücülerin görüş mesafesi önemli ölçüde azaldı. 

İstanbul'da yoğun sis, günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte etkisini devam ettiren sis nedeniyle Eminönü ve çevresinde görüş mesafesi azaldı.

Sitene Ekle
Etiketler