BIST 9.558
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.479,65
HABER /  MEDYA

Evli ve Öfkeli son bölüm-5. bölüm fragmanı

Evli ve Öfkeli son bölüm yine eğlenceli anlar yaşattı Evli ve Öfkeli son bölüm izleyin. Evli ve Öfkeli 4. bölümde Dilek, Seray, Esra ve Mine'nin başı yine beladan kurtulamadı. Aynı mahallede büyüyen kadınların yeni hikayesi 5. bölüm fragmanı

Abone ol

Evli ve Öfkeli dün akşam yayınlanan 4. bölümü ile ATV ekranlarında keyifli anlar yaşattı. Evli ve Öfkeli son bölümde Dilek, Seray, Esra ve Mine'nin başından geçen olaylar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Aynı mahallede büyüyen 4 farklı kadının hayatını anlatan dizide 5. bölümde neler olacak? Evli ve Öfkeli 5. bölüm fragmanı internethaber'de olacak.

Dilek, Seray’ın kocasını ayarttığından emindir. Seray’ı takip edip, Engin’le ikisini yakalamaya karar verir. Seray, Macit’ten evi almaya kararlıdır. Seray’ı takip edip, Engin’le ikisini yakalamaya karar verir.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM İZLE

4. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ

Evli ve Öfkeli konusu ve oyuncuları
Dilek, Seray, Esra ve Mine...
Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları.
Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da!
Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu!
İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulacaktı.
 
Birce AKALAY: 1984 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 2014 yılında rol arkadaşı Sarp Leventoğlu ile evlenmiştir. 2004 yılı Türkiye Güzellik yarışması 3. sü olmuştur. Son olarak 2014 yılı yapımı Küçük Ağa dizisinde Sinem rolünde oynamıştır.
 
Sarp Akkaya: 1980 İstanbul doğumlu olan deneyimli oyuncu Evli ve Öfkeli dizisinde erkek başrol oynayacaktır. Son olarak Muhteşem Yüzyıl ve Racon dizilerinde rol almıştır.
 
Ebru Cündübeyoğlu: 1974 Almanya doğumlu olan güzel oyuncumuz 41 yaşındadır. İktisat mezunu olan deneyimli oyuncuyu Deli Yürek dizisinden izleyicilerimiz iyi tanır. Son olarak ise Kocan Kadar Konuş filminde rol almıştır
 
Ayça ERTURAN: 1983 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 32 yaşındadır.  Bkm Mutfak Çok Güzel Hareketler programı oyuncularındandır.  Ayça ERTURAN evli ve öfkeli dizisi oyuncu kadrosu
 
Yıldız Çağrı Atiksoy: 1986 izmir doğumludur. Yedi Güzel Adam ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizilerinde canlandırdığı Zehra ve Berrin rolleri ile tanınır
İlker Kızmaz: Benim Aım Gültepe dizisinde halil rolünde oynadıktan sonra Trt ekranlarında yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde de yer almıştır.
 
Gamze Topuz: Doktorlar dizisinden tanıdığımız daha sonra ise Aşk ve Ceza dizisi ile da karşımıza çıkan Gamze Topuz yeni projesinin ise Evli ve Öfkeli dizisi olduğunu açıkladı.
 
Kemal Pekser: Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı rol ile hafızalarımıza kazınmıştır.
 
Elif Atakan: 1193 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 22 yaşındadır. Daha önce Suskunlar ve Her Sevda Bir Veda dizilerinde rol almıştır
 
Seray KAYA: 1991 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 24 yaşındadır. Son olarak Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandırmıştı.