BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.399,21
HABER /  DÜNYA

Evine giremeyince gerçeği anladı

Adana’da, evinin havalandırma boşluğundan girilerek içki koleksiyonu, 100 doları ve 200 lira değerindeki valizleri çalınan bir kişi, evine g...

Abone ol

Adana’da, evinin havalandırma boşluğundan girilerek içki koleksiyonu, 100 doları ve 200 lira değerindeki valizleri çalınan bir kişi, evine geldiğinde kapıyı açamayınca soyulduğunu anladı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ayhan İdrisoğlu (66) sabahleyin evinin kapısını kilitleyerek dışarı çıktı. Ancak bir süre sonra geldiği 5. kattaki evinin kapısını açamadı. Bunun üzerine İdrisoğlu 155’i arayarak evine giremediğini bildirdi. Olay yerine gelen polis kapıyı açıp içeri girdiğinde, eve hırsız girdiğini belirledi. Yapılan çalışmada hırsızların havalandırma boşluğundan girip açık olan banyo penceresinden içeri girerek, koleksiyon olarak bulundurduğu çeşitli markalarda viskilerinin, her biri 1 ABD Doları olarak bulundurduğu 100 Dolar parasının ve 200 TL’ye satın aldığı hiç kullanmadığı 2 adet markasını hatırlamadığı valizlerinin çalınmış olduğunu bildirdi. Polis evde delil çalışması yaptıktan sonra görgü tanıklarıyla mülakat yaparak eve gelip gidenlerin eşkalini belirledi. Yapılan çalışma sonucunda polis hırsızlığı daha önceden hırsızlıktan 5 suç kaydı bulunan Mehmet Can E.’nin (24) ve hırsızlıktan 8 suç kaydı bulunan Tahir Ö.’nün (26) gerçekleştirdiğini belirledi. Evlerine baskın yapılarak yakalanan zanlılar, emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)