BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  DÜNYA

Farklı mağlubiyet TBMM’ye taşındı

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Galatasaray’ın Real Madrid karşısında aldığı 6-1’lik mağlubiyeti eleştirerek, “Böyle farkl...

Abone ol

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Galatasaray’ın Real Madrid karşısında aldığı 6-1’lik mağlubiyeti eleştirerek, “Böyle farklı skorlar, Türk takımlarına yakışmıyor” dedi.
TBMM’de düzenlediği basın toplantısına Galatasaray’ın Real Madrid karşısında aldığı farklı mağlubiyeti yorumlayarak başlayan MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, “Galatasaray’ın Real Madrid karşısında aldığı yenilgiden dolayı üzüntülerimi dile getirmek istiyorum. Bu tür sonuçlar Galatasaray gibi bir takıma yakışmıyor” diye konuştu.
Galatasaray’daki iç çekişmelere dikkat çeken Yeniçeri, “Galatasaray’daki iç çekişmelerin motive olmasını engellediğini düşünüyorum. Galatasaray birinci sınıfı bir takımdır, yenemeyeceği takım bu dünyada yoktur. Sorun, Galatasaray’ın konsantrasyon sorunudur, umarım bu sorunu bir an önce aşar. 6-1, 7-1 gibi bir skor Türk takımlarına yakışmıyor” ifadelerini kullandı.
(İHA)