BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68
HABER /  DÜNYA

Yeşilçam’ın duayenleri bir arada

20. Altın Koza Film Festivali kapsamında Adana’ya gelen Yeşilçam’ın duayen sanatçıları, Atatürk Parkı’nda düzenlenen çelenk törenine katıldı...

Abone ol

20. Altın Koza Film Festivali kapsamında Adana’ya gelen Yeşilçam’ın duayen sanatçıları, Atatürk Parkı’nda düzenlenen çelenk törenine katıldı.
Ünlü sanatçıların geleceğini duyan vatandaşlar parka akın etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Işık Yenersu ile birlikte İzzet Günay da, Ayten Ucuoğlu ile birlikte tören alanına çelenk bıraktı.
Atatürk Parkı’nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan İzzet Günay, Altın Koza Film Festivali’ni sinemayı gündemde tutması açısından çok önemli bulduklarını söyleyerek, “Çok büyük bir hareket. Festival, sinemayı gündemde tutması bakımından bizim için çok önem taşıyor. Adana halkı için de öyle. Altın Portakal daha tecrübeli Altın Koza Film Festivali daha çok deneyim kazanmaya devam edecek. 16 yıl ara vermesi çok kötü. Şansızlıklar oldu. İnşallah bundan sonra kesintisiz devam edecek diye düşünüyorum” dedi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende hazır bulunan Büyükşehir Belediyesi bando ekibinin başına önce sanatçı Mine Soley daha sonra da İzzet Günay geçti. Hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren sanatçılar, daha sonra Atatürk Parkı’ndan ayrıldı.
(İHA)