BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  DÜNYA

Mehmet Ali Aydınlar bombaladı

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, düzenlediği basın toplantısı ile şike sürecini değerlendirdi ve hakkındaki iddi...

Abone ol

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, düzenlediği basın toplantısı ile şike sürecini değerlendirdi ve hakkındaki iddialara cevap verdi.
Sürecin Fenerbahçe’nin 1 yıl ceza almasıyla kapanabileceğini ama sarı lacivertli yöneticilerin bu konudaki fırsatları harcadığını söyleyen Aydınlar, “Zaten ben gönderseydim bile, UEFA o sene Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’ne almayacaktı. Diğer kulüplere 3 ile 5 yıl, Fenerbahçe’yi ise 8 yıla kadar cezalandıracaktı. Aslında ben Fenerbahçe’yi göndermemekle daha büyük cezadan kurtardım” dedi.
Aldığı kararlardan Fenerbahçe’nin zarar görmesi durumunda maddi cezayı kendisinin ödeyeceğini söylediğini hatırlatan Aydınlar, sarı lacivertli yönetime de çağrıda bulundu. Aydınlar, "Bunun takipçisi ben olacağım. 1 yıllık zarar 45 milyon avro dediler. 135 milyon avronun ödenmesini, zararın tazmin edilmesini istiyorum" diye konuştu.
Mehmet Ali Aydınlar, 2 Kasım’daki genel kurulda da aday olmayacağını açıkladı.
(İHA)