BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Silahlı saldırı paniği kamerada

Adapazarı Gar Meydanı yanındaki Kudüs Caddesi’nde dün akşam bıçak ve silahların konuştuğu olay sonrası yaşanan panik amatör bir kameraya yan...

Abone ol

Adapazarı Gar Meydanı yanındaki Kudüs Caddesi’nde dün akşam bıçak ve silahların konuştuğu olay sonrası yaşanan panik amatör bir kameraya yansıdı. Silah seslerinin ardından yaralanan şahıs ambulansla hastaneye götürüldü.
Semerciler Mahallesi Kudüs Caddesi üzerinde bir telefoncuda çalışan Nurettin E. (48) ile Mahfuz Ü. (40) isimli iki şahıs alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma telefon bayisinin dışında kavgaya dönüşürken, Nurettin E. elindeki bıçakla Mahfuz isimli kişiyi bıçakla yaraladı. Mahfuz Ü de belinden çıkardığı tabancayla Nurettin E.’yi vücudunun iki yerinden vurdu.
Olay yerine gelen polise teslim olan Mahfuz Ü. ve Nurettin E. isimli şahıslar, tedavileri için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Nurettin E.’nin tedavisi devam ederken bıçaklanan Mahfuz Ü. güvenlik gerekçesiyle Toyota-Sa İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kavgayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)