BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.395,33
HABER /  SPOR

Erzikten Emreye övgü

UEFA 1.Asbaşkanı Şenes Erzik, Emre Bölezoğlu'na büyük övgüler düzdü

Abone ol

UEFA 1.Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye'nin deplasmanda daha iyi oynadığını ve Emre Bölezoğlu'nun bugün çok iyi bir performans serigilediğini söyledi.

EURO 2008 elemelerinde Türkiye'nin Norveç'i 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Şenes Erzik, Milli Takım'ın bu maça çok iyi hazırlandığını belirterek, "Dış sahada bizim takımımız daha iyi oynuyor. Deplasmandan oynarken üzerinde çok fazla baskı oluşmuyor. Milli Takım'dan tabiki herkes başarı bekliyor. Bu yüzden aslında kendimiz biraz stres yaratıyoruz. Estonya'da kamp programı çok iyi oldu. Orada da Milli Takımımız çok iyi hazırlandı. Aslında kaybettiğimiz puanları telafi ettik. " dedi.

Milli Takım'ın ilk golü yedikten sonra daha iyi bir oyun sergilediğini ifade eden Şenes Erzik, "İlk golden sonra daha dikkatli oynamaya başladık. Ayrıca Emre Bölezoğlu bence bugün sahanın en iyisiydi. Bir takım sorunlarından arınmış olarak sahaya çıktı. Bunlar genç futbolcular ve davranışlarında bazı eksiklikler olabilir. Bence Emre, bugün sahaya bambaşka biri olarak çıktı. Takımın yeniden canlanmasına ve kendine gelmesine sebep oldu. Çokta şahane bir gol attı. Ondan sonra takımın kendine güveni geldi. Savunmamızda dört dörtlük oynadı" diye konuştu.

Erzik ayrıca, Beşiktaş'ın genç yıldızı İbrahim Kaş'ın sakatlanmasını talihsizlik olarak yorumladı.