BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,78
ALTIN 2.400,59
HABER /  SPOR

Ulusoy galibiyeti tahmin etti

Ulusoy, Norveç maçı öncesinde rakiplerini yeneceklerine inandıklarını söyledi.

Abone ol

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Norveç maçı öncesinde rakiplerini yeneceklerine inandıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Haluk Ulusoy, Türkiye'ye bu güzellikleri yaşattıkları için sevinçli olduklarını belirterek, ''Çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Norveç'i yeneceğimize inanıyorduk. Bu çocuklar bu güzellikleri bize yaşattılar. Türklkü gururu nerede yaşanıyorsa, onlara bir güzellik katabilseydik ne mutlu bize. Biz davaya inandık. Maçtan önce çocuklara 'siz inanırsanız yenemeyeceğiniz takım yoktur' dedim. Onlar da başardılar'' diye konuştu.

Ulusoy, şu ana dek prim konusunda hiçbir şey konuşmadıklarını hatırlatarak, ''Ne isterlerse vereceğiz. Onları hiçbir zaman mağdur etmedik. Onlara ne versek azdır'' değerlendirmesini yaptı. Ulusoy, yanına gelen Nihat'ı öperek kutladı.

Nihat'ın galibiyet sevinci

Karşılaşmada 60. dakikada galibiyet golüne imza atan Nihat Kahveci ise maçtan önce bir bütün olduklarını ve maçta da herkesin işini yaptığını ifade ederek, ''Bugün sevineceğiz. Çünkü bu bizim hakkımız. Yarından sonra Bosna-Hersek maçını düşüneceğiz. Bu takım, inandığında herşeyi başarır. Onları çok iyi çözdük ve bunu da sahaya yansıttık. Galibiyet golünü attığım için sevinçliyim'' dedi.