BIST 10.511
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.473,95
HABER /  POLİTİKA

AK Partiye bombalı saldırı

AK Parti Fatih ilçe başkanlığına bomba atıldı

Abone ol

AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı'nın önüne ses bombası atıldı. Büyük bir gürültü ile patlayan bomba çevrede maddi hasara yol açarken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre olay Akdeniz Caddesi Albay Cemil Sakarya Sokak üzerinde bulunan Ak Parti ilçe başkanlığı önünde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından konulan bomba büyük bir gürültü ile patladı. Patlamadan sonra çevredeki camlar kırıldı. Olayda ölen ya da yaralananın olmaması yüreklere su serpti. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri olan sokağa şerit çekilerek, vatandaşların girmesi engellendi. Olay yerine Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Bomba Uzmanı ekipleri gelerek, incelemelerde bulundu.

Olay yerine Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Fatih AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Öğütken de geldi. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Demir, uzman polislerin incelemelerinin devam ettiğini söyledi. Patlamaya ses bombasının neden olduğu ihtimali üzerinde durulduğunu ifade eden Demir, ölen ya da can kaybının olmadığını dile getirdi.