BIST 10.479
DOLAR 32,28
EURO 35,04
ALTIN 2.475,05
HABER /  GÜNCEL

Güpe gündüz hırsız dehşeti

Evine giren hırsız tarafından saldırıya uğrayan genç kadını komşuları kurtardı

Abone ol

Kartal'da hırsızlık için girdiği evde genç kadına 10 yaşındaki oğlunun gözleri önünde saldırarak yaralayan hırsız, genç kadının çığlıklarını duyan apartmandaki komşuların gelmesi üzerine kaçtı.

Genç kadın hafif yaralı olarak kurtulurken, annesine hırsızın saldırdığını gören 10 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi ise uzun süre saklandığı koltuğun arkasından çıkamadı.

Edinilen bilgiye göre olay, Orta Mahalle Seyid Ali Reis Sokak üzerindeki Tulukoğlu Apartmanının 11 numaralı dairesinde meydana geldi. Evde 10 yaşındaki ilköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi olan oğlu ile birlikte olan Ayfer Şahin (28), kapı zilinin çalması üzerine kapıya yöneldi. Daire kapısının gözetleme deliğinden baktığı halde bir şey göremeyen Şahin, zili çalan kişiyi görebilmek için kapıyı araladığı sırada birden hızla kapıyı itirerek içeri giren bir kişi üzerine geldi.

Şaşkına dönen Şahin, zorla içeriye girmeye çalışan kişinin hırsız olduğunu anlayınca kendisini yere attı ve şahsın ayaklarına sarılarak yere düşmesini sağladı. Bir yandan da sesinin çıktığı kadar bağırarak yardım istemeye başlayan Şahin, kapıyı kapatmak isteyen hırsıza da engel olmaya çalıştı.

Bu sırada annesinin bağırış seslerini duyarak salondan çıkan küçük çocuk ise ilk şoku atlattıktan sonra, tekrar solona giderek koltuklardan birinin arkasına gizlendi. Genç kadını elindeki bir cisim ile boynunun çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralayan hırsız da merdiven boşluğuna yayılan çığlık sesleri üzerine koridorlarda "ne oluyor orada" şeklinde bağıran komşuları duyunca Şahin'in kulaklarındaki küpeleri alarak hızla kaçtı. Sesler üzerine diğer katlardan eve gelen komşular gördükleri karşısında hayrete düştüler. Genç kadını şoka girmiş bir halde boynu kanlar içinde gören apartman komşuları hemen polise haber verdiler.