BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,10
ALTIN 2.458,07
HABER /  SPOR

Beşiktaş PAFa gol yağdırdı

Beşiktaş PAF takımıyla yaptığı hazırlık maçında gol olup yağdı

Abone ol

Beşiktaş, ligde Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıkları kapsamında PAF takımıyla antrenman maçı oynarken, mücadeleyi 7-2 kazandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan karşılaşmanın ilk yarısını 4-1 önde kapayan siyah-beyazlı ekip, karşılaşmadan da 7-2 galip ayrıldı.
Maçta (A) takımın gollerini ilk yarıda Nobre, İbrahim Toraman, Koray ve Burak atarken, PAF ekibinin tek golünü ise Batuhan kaydetti. İkinci yarıda Higuain, Bobo ve Mehmet Sedef diğer golleri atarken, PAF takımı adına ikinci golü Rıza filelere gönderdi.

Bu arada siyah-beyazlılarda, genel menajer Sinan Engin'in ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam da yurt dışına gitti. Devre arasında takıma takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlı ekibin teknik heyet yurt dışında bu yönde çeşitli temaslarda bulunacaklar.

Öte yandan teknik direktör Sağlam, futbolcularına bir gün izin verdi. Yarını izinli olarak geçirecek siyah-beyazlı ekip, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı hazırlıklarını 19 Kasım Pazartesi günü gerçekleştireceği tek antrenmanla sürdürecek.