BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Ertuğrul Sağlam Beşiktaşta

Beşiktaş yerli hocaya döndü. Eski futbolcusu Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'la her konuda anlaştığını bildirdi.

Abone ol

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile anlaştığını bildirdi. Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Antalya'da görüştükten sonra, dün de İstanbul'da Beşiktaş yöneticileri ile bir araya geldiğini belirtti.

Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağladıklarını, ancak halen sözleşme imzalamadıklarını ifade eden Sağlam, şunları söyledi: ''İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüm ve kendileri ile her konuda anlaşma sağladık. Bugün Beşiktaş Yönetim Kurulu toplanarak bu konuda karar alacak ve karar daha sonra kamuoyuna açıklanacak. Yönetim kurulu kararının ardından da sözleşme imzalamayı düşünüyoruz. Sözleşmenin süresi veya diğer ayrıntıları daha sonra netleştireceğiz. Şimdi sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz.''

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listelerindeki gözde futbolculardan Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un da kendisi ile birlikte siyah beyazlı takıma gitmeyi isteyebileceğini belirten Sağlam, ''İki futbolcuyu zaten Beşiktaş almak istiyor. Ancak, bu konuda Kayserispor daha önce iki futbolcuyu satmayacağını açıklamıştı. Yönetimin bu konudaki tavrını bildiğim için ısrarcı olmam'' diye konuştu.