BIST 10.108
DOLAR 32,39
EURO 34,69
ALTIN 2.410,36
HABER /  SPOR

Ernesto Sosa Fenerbahçede! Medya bombaları

Spor basınında bombalar da çok, dedikodu da.. Üç büyüklere biçilen futbolcuların imzası an meselesi...

Abone ol

İNTERNETHABER- Transfer dedikoduları aldı başını gidiyor. Spor gazeteleri bir coştu ki sormayın. Taraftarlar her gün farklı bir isim görüyor spor sayfalarında..

İşte o dedikoduları sizler için derledik. İddialar ve kulis tarzı haberler sayfaları dolduruyor. Her gün bir bomba haberle karşılaşıyoruz. Kimi şaşırtıyor, kimi tebessüm ettiriyor.

Görünen o ki bu işten hem taraftar da hem de gazeteler memnun. Bir de transferleri gizli yürüten yöneticiler. Hiç beklenmedik bir isimle spor kamuoyunun karşısına çıkarak haklı bir gurur yaşıyorlar.

'Transfer öyle değil böyle yapılır'ın dersini veriyorlar. Tıpkı Galatasaray'ın Keita transferinde olduğu gibi. Sözü fazla uzatmıyor ve Fanatik, Fotomaç ve Fotospor'da yer alan bazı transfer haberlerini yayınlıyoruz.


Fotospor'dan 3 bomba transfer

[PAGE]





Fener'li Sosa çok yakında Kadıköy'de!

Olay Olay Olay!.. Daum'un verdiği listesinin ilk sırasındai Bayern Münihli maestro için yönetim Almanya'ya üs kurdu. 24 yaşındaki Arjantinli orta saha yıldızına 2.5 milyon euro önerildi! Ernesto Sosa "evet" dedi, Bayern 5'e ikna olmak üzere...


Saray'ın kralı Huntelaar


Galatasaray'da transfer dur durak bilmiyor. Keita transferini bitiren yönetici Haldun Üstünel'in GS TV'Dden yaptığı açıklamanın şifresi çözüldü. İspanyol gazetesi AS, sarı kırmızılıların Real Madridli golcü Huntelaar'ı bitirmek üzere olduğunu duyurdu! Gazetedeki ifade şöyleydi: "Benzema'nın gelmesiyle Hollandalı Huntelaar'ın forma şansı azaldı. En ciddi teklif Wolfsburg ve Galatasaray'dan geldi. Ama Huntelaar vatandaşı Rijkaard nedeniyle İstanbul'a daha sıcak...."

Kartal'ın bombası Sneijder

Beşiktaş da Real Madridller'e merak saldı... Yenilenme dönemine giren İspanyol kulübünün satışa çıkardığı Hollandalı 10 numara, Şampiyonlar ligi avantajıyla iknaya çalışılacak. Tabata ve Buonanotte harekatı da sürüyor ancak Denizli, Delgado'nun yerine Sneijder'i istiyor.


Fotomaç da geri kalmadı

[PAGE]




Fener'e Sheva teklifi

Shevchenko'nun yıllık 7 milyon euroluk maliyetinden kurtulmak isteyen Chelsea yönetimi, Fenerbahçe ile temasa geçerek "Onu hala istiyorsnız bize verebiliriz" dedi. Durum hemen teknik direktör Daum'a bildirildi. Alman hoca, "Sheva'yı tabi ki isterim" deyince kollar sıvandı. Fenerbahçe şimdi Shevchenko'yu ve eşini ikna etmeye çalışacak.


Favori Geromel

Fenerbahçe'nin Josica da elden çıkartılırsa iki yabancı transfer etme hakkı var. Öncelik ön libero, sol açık ya da forvet için. Ancak gerek Lugano'nun gidişi, gerekse de Edu'daki belirsizlik, Kanarya'yı defansta arayışa itiyor. Edu'dan ayrıntılı bir rapor isteyen yönetim, gerekirse savunmaya bir yabancı alacak. Daum Köln'den öğrencisi Geromel'i istiyor. Kanarya, Edu'dan olumsuz haber gelirse 23 yaşındaki oyuncuyu resmen isteyecek.


Neill de sırada

Anlaşma sağlanan Avustralyalı stoperin de haftaya imzaya geleceği bildirildi. Rijkaard bir de orta sahaya oyuncu istedi. Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Neill'in vatandaşı Kevill'ın ısrarlı telkinleri sonunda Galatasaray'a gelmeyi kabul ettiği belirtildi.


Fanatik Fener'in ilgilendiği iki yıldıza atılan kancayı yazdı

[PAGE]


Çember daralıyor

Transferin Türkiye kanadını başarıyla tamamlayan ve yönünü yurtdışına çeviren Fenebahçe’nin Christian Paulsen ısrarı sürüyor. Ali Yıldırım ile Ali Koç’un ikna çalışmaları devam ederken, diğer adaylar Barnetta ile Vargas için de görüşmeler söz konusu...

Transferin Türkiye kanadını başarıyla tamamlayan ve yönünü yurtdışına çeviren Fenebahçe’nin Christian Paulsen ısrarı sürüyor. Ali Yıldırım ile Ali Koç’un ikna çalışmaları devam ederken, diğer adaylar Barnetta ile Vargas için de görüşmeler söz konusu... Bu arada Poulsen’in Liverpool’dan alınması düşünülen Xabi Alonso’nun transferinde takasta kullanılabileceği de kaydedildi. Ancak bu transfer için uzun süredir uğraş veren Fenerbahçe’nin şansı oldukça yüksek.

Nistelrooy’a yeni bir kanca

Sarı-Lacivertliler’in gündeminde bulunan diğer isim Ruud Van Nistelrooy’un da Lyon yolunda olduğu kaydedildi. Marca gazetesi, Real Madrid ile yollarını ayırmak üzere olan Hollandalı’nın, Lyon ile anlaşacağını öne sürdü. Haberde Karim Benzema’yı transfer eden Real’in, Fransız ekibinden Klaus Huntelaar’ı istediği belirtildi. Ancak Huntelaar’ın Lyon’a gitmek istememesi üzerine ibrenin Van Nistelrooy’a döndüğü ifade edildi. Lyon Başkanı Aulas, 34 yaşındaki golcünün ikna edilmesi için yakın arkadaşı Real Başkanı Perez’e güveniyor. Nistelrooy geçen sezonun büyük bölümünde sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.


Portsmouth'un kaptanı

Vassell'in yankısı henüz bitmeden, Sarı-Lacivertliler bir başka dünya yıldızı için kolları sıvadı: Sol Campbell. 3 sezondur Premier Lig takımlarından Portsmouth forması giyen tecrübeli stoper, aynı zamanda takımının kaptanı. Daha önce Tottenham ve Arsenal forması giyen yıldız oyuncu, İngiltere Milli Takımı'nda da oynuyor. Ankaragücü'nün 34 yaşındaki futbolcuyla ciddi şekilde görüştüğü belirtilirken, kulüpten alınan bilgiye göre Sarı-Lacivertliler'in bu transfer için bütün imkanları seferber edeceği öğrenildi.