BIST 10.109
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.411,94
HABER /  SPOR

Balili eski takımına taş attı

Antalyaspor'un yeni oyuncusu Balili eski takımına dokundurdu. İsrailli oyuncu hem Ersen Martin'e hem de yönetime taş attı

Abone ol

Sivasspor'dan Antalyaspor'a transfer olan Pini Balili, eski takımının transferlerini anlayamadığını belirterek, "Herve Tum'u gönderip, Ersen Martin'i almalarını anlayamadım. Ersen Martin kim?" dedi.

Kızılcahamam'da takımla birlikte kampta bulunan Balili, yeni hedefler ve heyecanlar yaşamak için Antalyaspor'u tercih ettiğini söyledi. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Balili, eski takımı Sivasspor'un transferde yanlış politika izlediğini savundu.

Sivasspor'un Herve Tum'u İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a vermesine anlam veremediğini kaydeden Balili şunları söyledi: "Sivasspor'un başarılı olmasını çok istiyorum. Orada çok güzel günlerim oldu. Ama bu sene yaptıkları transferlere bakınca eski başarılarını yakalayacaklarına inanmıyorum. Beni göndermelerini anlayışla karşılıyorum. Çünkü çok fazla forma şansı bulamadım. Ama Tum'u niye gönderdiklerini anlayamadım.

ERSEN MARTİN KİM?

"Tum çok iyi bir oyuncu ve çok da başarılı maçlar çıkarttı. Onu gönderip Ersen Martin'i almaları yanlış bence. Ersen Martin kim? Tum'un yarısı olmaz. Bence burada yanlış yaptılar. İnşallah daha iyi transferler yaparlar ve başarılı olurlar."

Antalyaspor'a gelmekten çok mutlu olduğunu da kaydeden Balili, "bence Antalyaspor çok güçlü bir takım. 3-4 transferle en az Sivasspor kadar başarılı olabilir. Eğer iyi takviyeler yapılırsa Antalyaspor da Sivasspor'un elde ettiği başarıyı yakalar" dedi.

TOPUZ O PARAYI ETMEZ

Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz için ödediği bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu da kaydeden Balili, "Bence Topuz o parayı etmez. O parayla çok büyük yıldızlar getirebilirlerdi. Anlam veremedim. Transferlere ödenen paralar çok yükseldi. Türkiye'de o paraları edecek fazla oyuncu yok. Mehmet Topuz'a verilen para da çok çok yüksek" diye konuştu.

Bu sene şampiyonluk yarışının çok zor olacağına da değinen Balili, "takımlar çok iyi transferler yaptı. Çok zorlu bir mücadele bekliyor. Şampiyonluk yarışı çok sert geçecek. Diğer takımlar da çok güçlendi" dedi.