BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,68
ALTIN 2.392,82
HABER /  GÜNCEL

Korkunun yaptırdığı işe bak!

Esnaf onu önüne katmış kovalıyor, delikanlı ölümüne korkuyordu. Kendini kurtarmak için 5 metrelik direğe çıktı. Akrobat gibi hareketler yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER

Nevşehir’de geçimini hurda demir, bakır, lastik ve alüminyum parçaları toplayıp satarak kazanan 23 yaşındaki Faruk Suna Yeni Sanayi Sitesi ile Lale Sanayi Sitesi’nde hurda topluyordu. Ancak esnaf onun hırsızlık yaptığını sandı. Suna'yı önlerine katıp kovalamaya başladı.

KORKUDAN DİREĞE TIRMANDI

Delikanlı çok korktu, esnafın kendini yakalamaları durumunda başına gelecekleri düşünmek bile istemiyordu. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken önüne çıkan 5 metre yüksekliğindeki elektrik direğine tırmandı.

AKROBAT GİBİ HAREKETLER

Bir yandan da hırsız olmadığını haykırıyordu. Elektrik tellerinde sanki bir akrobat gibi oradan oraya ilerliyordu.  Linç olmaktan kurtulmuştu belki ama kuvvetle muhtemel elektrik akımına kapılacaktı ya da düşecekti.

ÖZÜR DİLEDİLER AŞAĞI İNDİ

Duruma çevredeki vatandaşlar el koydu. Hemen MEDAŞ Nevşehir Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü arandı. Suna’nın elektrik akımına kapılmasını önlemek amacıyla elektrikler kesildi. Bir yandan polisler bir yandan da vatandaş Suna'yı inmeye ikna etmeye çalışıyordu. Onu ancak kendisine "hırsızsın sen" diyen esnaf özür dileyince aşağı indirmek mümkün oldu.

O ANLAR KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]