BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,73
ALTIN 2.428,37
HABER /  MEDYA

Erkeksen benim karşıma çık!

Tuncay Özkan'ı işleyen Ahmet Hakan "Tuncay’ı bırak! Erkeksen benim karşıma çık" edasıyla bir yazı okudu.

Abone ol

Ahmet Hakan günlerdir Kanaltürk'ü yazıyor. Paranın kaynağını soruyor. Şu ana kadar net bir cevap alabilmiş değil. Yazarın ısrarlı takibi Kanaltürk çalışanının tepesini attırmış.

Adnan Bulut isimli Kanaltürk çalışanı Hakan'a zehir zemberek bir yazı göndermiş. "Arazi kapattın mı? Şirketlerin var mı? Mal varlığın nedir?" diye sorular sordu. Yazara "Cevap ver Ahmet Hakan! Yoksa ben açıklarım" dedi. 

Hürriyet yazarı, verdi. Kendisine meydan okuyan Bulut'tan 'sevgili temiz gazeteci' diye hitap eden Hakan, Tuncay Özkan'a kafa karıştırıcı sorular yöneltmediğinin altını çizdi. Öyle olsaydı şu soruları Özkan'a soracağını ifade etti:

Öyle olsa...

"Söyle bakalım Tuncay Özkan! Kumarhaneler kralı Sudi Özkan’dan para istedin mi?" diye sorardım.

Öyle olsa...

"Söyle bakalım Tuncay Özkan! Senin Mesut Yılmaz ile nasıl bir ilişkin var? 3 milyon dolarlık transferi Mesut Yılmaz mı organize etti?" diye sorardım...

Öyle olsa...

"Söyle bakalım Tuncay Özkan! 10 yıl önce mal varlığın neydi? Bugün nedir?" diye sorardım.

Öyle olsa...

"Söyle bakalım Tuncay Özkan! Tayyip Erdoğan iktidara geldiğinde kendisiyle ilişki kurmak için neler yaptın? İlişki kuramadığın için mi ulusalcı oldun?" diye sorardım...

Öyle olsa...

"Söyle bakalım Tuncay Özkan! Reklam almak için Ülker Grubu’na şantaj yaptın mı?" diye sorardım.

Ama benim ne "imalı dedikodular" ile ne de "Bak açıklarım ha" şeklinde tehditlerle işim olur...

Ahmet Hakan yazısının sonunda "Tuncay Özkan'a Gelin sizinle birlikte "mukayeseli bir mal varlığı araştırması" yapalım" çağrısında bulundu.