BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,79
ALTIN 2.431,17
HABER /  MAGAZİN

Eşiniz buzda dansa katılsın mı?

"Buzda Dans" yeni bir tartışmayı başlattı. Eşinizin böyle bir yarışmaya katılmasına onay verir miydiniz?

Abone ol

Show TV'de yayınlanan "Buzda Dans" yarışması yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bu tartışmayı alevlendiren de Zeynep Tokuş ve partneri Robert Beauchamp oldu.

Evli bir bayanın başka birisiyle bu şekilde dans etmesi tartışılıyor. Eşini böyle bir yarışmaya kaç erkek gönderir merak ediliyor.Kıskançlık duygusu ve sahiplenmenin ölçüsü Avrupa'dan farklı olduğu bu yarışmayla ortaya çıktı.

Yarışmanın kötü örnek olduğunu savunanlara Hürriyet yazarı ve aynı zamanda yarışmanın da jüri üyeliğini yapan Ayşe Arman şiddetle karşı çıktı.. sorusuna en yakın kız arkadaşının karşı çıktığını duyunca Arman küçük dilini yutacaktı.

Arman, şaka yaptığını zanettiği kız arkadaşından "ciddiyim" cevabını alınca şaşkınlığı daha çok arttı ve tepkisini "Siz galiba delirdiniz!" dedi.

Arman karşı çıkanların geliştirdiği şu zihiyeti anlamakta güçlük çekiyor:

"Onların mutlaka aralarında bir şey vardır, bir şeyler geçmiştir" deniyor ya da şöyle değerlendiriliyor: "Adam, kadın aşıktır. Başka türlü olamaz. Görmedin mi zaten nasıl baygın baygın bakıyor..."

Yarışmaya katılmak isteyen eşini destekleyen kocaları alkışlayan Arman, Alp Nuhoğlu'nu şu sözlerle tebrik etti:

"Bu ülkede, az erkeğin kalkışabileceği bir şeymiş. Cesaretinden ötürü. Ve komplekssiz olduğu için. Ve tabii yaşanan her türlü rezilliğe rağmen, karısının arkasında durmaya devam ettiği için."