BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.430,01
HABER /  GÜNCEL

Erkek diye kaçtığı kişi kız çıktı

İstanbul’da bir kız kaçırma şikayeti üzerine harekete geçen dedektifler, soruşturmanın sonunda adeta 'şok' geçirdi.

Abone ol

Bir eve yapılan baskında internet üzerinde tanıştığı gence kaçan 19 yaşındaki İ.A., bulundu. Ancak genç kızın kaçtığı ve çevresinde kendisini Gürkan olarak tanınan gencin, aslında erkek değil kadın olduğu ortaya çıktı. 

screen-shot-2012-07-27-at-2.42.40-pm.png

İ.A., polise Gürkan ismiyle tanıdığı G.A.’yı (21) erkek sanarak internet üzerinde tanıştığını, konuşurken aşık olduğunu, kadın olduğunu öğrendiğinde de ilişkisine devam ettiğini söyledi. Her iki gencin ailesi önce bu duruma itiraz edip çocuklarını eve kapattı. G.A., evden kaçarak geldiği kız arkadaşı İ.A.’nın evinde köpek tarafından ısırıldı. İki tarafın ailesi sonunda gençlerin isteklerine boyun eğdi ve bir ev tutarak birlikte yaşamalarına razı oldu.

POLİS GENÇ KIZIN KAÇTIĞI ERKEĞİ TESPİT ETTİ

İstanbul’da polise başvuran A., ailesi kızlarının internet üzerinden tanıştıkları bir erkek tarafından kaçırıldığı şikayetinde bulundu. Polis, bu şikayet üzerine harekete geçerek önce kayıp genç kızın bilgisayarını incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucu İ.A.’nın 4 ay önce tanıştığı Gürkan isimli bir gençle kaçtığını tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu Gürkan isimli gencin kaldığı ev tespit edildi. Polis sabaha karşı eve baskın yaptı. Baskında kaçırıldığı iddia edilen İ.A., bu evde bulundu. Aynı evde bir kadın daha vardı. Polis, bu kadına Gürkan isimli genci sorduğunda önce ‘O burada yok. Akşam gitti’ cevabını aldı.

screen-shot-2012-07-27-at-2.42.33-pm.png

ERKEK SANILAN ZANLI KADIN ÇIKTI

Ancak kısa süre sonra genç kadın aslında Gürkan isimli kimsenin var olmadığını kendisinin İ.A.’ya aşık olduğunu, birlikte kaçmaya karar verdiklerini itiraf etti.

screen-shot-2012-07-27-at-2.42.26-pm.png

Gençler karakola götürülerek olayla ilgili ifadeleri alındı. Kaçtığı kişinin kadın olduğunu bildiğini söyleyen İ.A “Onunla önce Facebook’ta erkek sanarak konuşmuştum. Kısa sürede arkadaş olduk. Birbirimizi görmeden ona aşık oldum. İlk buluşmamızda önce hiçbir şeyden şüphelenmedim. Ancak bana kendisinin aslında kadın olduğunu söyle diğinde çok şaşırdım. Aynı erkeğe benziyordu. Ancak onunla çok işi anlaşmıştık. Ondan ayrılmadım ve şimdi daha çok seviyorum. İlişkimiz başladı. Anlaşarak bir süre sonra onun evine kaçtım. Onunla evlenmek istiyorum” dedi.

G.A.’ da ifadesinde İ.A.’nın kendi rızasıyla evine geldiğini söyleyerek onunla evlenmek istediğini söyledi.

AİLELER ŞOK GEÇİRDİ

Kızlarının bir erkeğe kaçtığını zannederken bir kadına kaçtığını öğrenen İ.A. ile kızlarının bir kız kaçırdığını öğrenen G.A.’nın ailesi durum karşısında şok geçirdi. İ.A. ile G.A. aileleri tarafından eve kapatılarak görüşmeleri yasaklandı. Ancak kız arkadaşından vazgeçmek istemeyen G.A, bir süre sonra evinden ayrılarak İ.A.’nın evinin önüne geldi. Buscreen-shot-2012-07-27-at-2.41.18-pm.pngrada pencereye çıkarak içerdeki sevgilisini görmeye çalışan G.A., evin bekçi köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu G.A.’nın kalçasından ısırılarak yaralandığı ve tedavi gördüğü belirtildi.

Gençlerin ısrarı üzerine ilk pes eden İ.A.’nın ailesi oldu. Aile, G.A.’nın bir yakını ile gelerek kızlarını istemesine razı oldu. Bir mağazada tezgahtar olarak çalışan G.A.’nın evlenme hazırlıklarına başladığı bu amaçla bir ev tuttuğu öğrenildi. Önümüzdeki günler G.A.’nın bir yakını ile birlikte İ.A.’nın evine giderek sevgilisini babasından isteyeceği, istemenin olumlu gerçekleşmesinin ardından İ.A ile G.A'nın birlikte yaşayacakları öğrenildi.

EVE ERKEN GELEN KOCA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI...
KARISINI YATAKTA.......
DİĞER SAYFADA
[PAGE]
EVE GELEN KOCA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bir kişi, karısının yanında çıplak vaziyette birisini gördü. Öfkelenen koca, kendisini aldattığı iddiasıyla karısını bıçaklayarak öldürdü.

Küçükçekmece ilçesinde özel bir şirkette geceleri kepçe operatörü olarak çalışan 35 yaşındaki Z.A, mesai bitiminde Halkalı Merkez Mahallesi Ömrüm Sokak'taki evine geldi.

MUTFAGA BIÇAK ALMAYA GİTTİĞİ SIRADA ADAM KAÇTI

İddialara göre Z.A., evde eşi D.A’nın (30) yanında tanımadığı bir kişiyi çıplak vaziyette gördü.

Olay karşısında sinirlenen Z.A., mutfaktan aldığı bıçakla karısını vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yabancı kişi de Z.A.’nın mutfağa gittiği sırada evden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, 2 çocuk annesi kadının olay yerinde öldüğünü tespit etti.

Gözaltına alınan zanlı, Halkalı Şehit Ahmet Zehir Polis Merkezi'ne götürüldü. Şüphelinin polisteki ifadesinde, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

HIRSIZLAR ADAMIN PENİSİNİ ÇALDI...
AKILLARA ZARAR BİR OLAY
DİĞER SAYFADA...
[PAGE]
HIRSIZLAR ADAMIN PENİSİNİ ÇALDI

Çin’de Fei Lin ismindeki bir adamın uyuduğu sırada evine gelen kişilerce başına torba geçirilip penisi çalındı!

Çin’in Zhejiang Eyaleti’ndeki Niqiao Köyü’nde yaşayan 41 yaşındaki Fei Lin’in başına çok ilginç bir olay geldi.

Fei Lin gece uykuya daldığı sırada, penisi çalındı. Fin, penis hırsızlarının gece evine girdiğini belirterek yaşadığı olayı polise şöyle anlattı:

“Başıma bir torba geçirip, pantolonumu aşağı indirdiler. O an bir şey hissetmedim ama kaçıp giderlerken baktığımda kanlar içindeydim ve penisim de yoktu. Penisimi kesmişlerdi” dedi.

‘KISKANAN BİRİ YAPTI’

Saldırganları henüz bulamayan polis, Fin’e saldıranların, birlikte olduğu kadınlar nedeniyle onu kıskanan kişilerce olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

2 YAŞINDAKİ KIZINI ÖLDÜRMEDEN ÖNCE EŞİNE
TELEFON AÇIP "BİZİ BEKLETME ÇABUK GEL" DEMİŞ...
CANİ BABA DİĞER SAYFADA...
[PAGE]
CANİ BABA 2 YAŞINDAKİ KIZINI KATLETTİ

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde bir yıl önce boşandığı eşinin yanında kalan 2 yaşındaki kızı Cemrenur'u annesinin yanından aldıktan sonra cinnet geçirerek boğarak öldüren, kendisi de bıçakla intihara teşebbüs eden 31 yaşındaki Ali Kayacan'ın, eski eşine telefon açıp "Kızın Cemre gitti. Ben de arkasından gidiyorum. Sen de bizi bekletme, arkamızdan gel" dediği belirlendi.

2.20120727165036.jpgDün akşam saatlerinde Gebze Emek Mahallesi'nde meydana gelen de duyanları şok eden korkunç cinayeti işleyen, bileklerini kesip kendi kendisini bıçaklayarak intihar etmek istediğinden kanlar içinde hastaneye kaldırılan Ali Kayacan'ın durumunun o kadar ağır olmadığı anlaşıldı.

GEZDİRECEĞİM DİYE KIZINI ALDI

Bir yıl önce eşinden boşanan ve geçimini servis şoförlüğü yaparak sağladığı belirtilen Ali Kayacan, öğlenden sonra Sırasöğütler Mahallesi'nde oturan boşandığı eşi Arzu Gönülcü'nün evine giderek annesiyle birlikte kalan 2 yaşındaki kızı Cemrenur'u gezdirmek için yanına aldı. Servis minibüsü ile bir süre dolaştıktan sonra Gebze Emek Mahallesi Süleyman Demirel Lisesi yanında boş bir araziye gitti.

KIZINI ELLERİYLE BOĞDU

1.20120727165047.jpgUzun süredir eşinden ayrıldığı için bunalımda olan Kayacan geçirdiği cinnet sonucu 2 yaşındaki kızını servis aracının içerisinde elleriyle boğarak öldürdü. Kayacan daha sonra yanında getirdiği bıçakla kendisini çeşitli yerlerinden yaralayıp intihar etmek istedi.

Çevredeki vatandaşların olayı görüp polise haber vermeleri üzerine olay yerine giden Gebze ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, boğularak öldürülen 2 yaşındaki Cemrenur'un cansız bedeniyle karşılaştı. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içindeki Kayacan'ı etkisiz hale getiren ekipler, 112 Acil ambulansı ile Darıca Ferabi Hastanesi'ne gönderdi.

KARISINI ARAYIP DEMİŞ Kİ...

Tüm Gebze'de büyük şok yaratan olayın ardından hastaneye kaldırılan Ali Kayacan'ın durumunun o kadar ciddi olmadığı, bileklerinde ve vücudunda kesikler bulunduğu ve belirlenirken bugün tedavisi tamamlandıktan sonra Adliye'ye sevkedild. Gazetecilerin "Pişmanmısın?" sorusuna "Allah belanı versin Arzu" şeklinde bağırarak cevap veren Ali Kayacan'ın, kızını öldürdükten sonra da boşandığı eşine telefon açtığı da ortaya çıktı. Ali Kayacan'ın " Kızım Cemrenur gitti. Ben de arkasından gidiyorum. Sen de bizi bekletme, arkamızdan gel" dediği, Arzu'nun ise "Bir delilik yapma, gel konuşalım yeniden birlikte olalım" demesine rağmen telefonu kapattığı da anlaşıldı.