BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.425,22
HABER /  GÜNCEL

Kıskanç kadın kocasını fena dövdü

Emekli memur 52 yaşındaki Abdülmecit Bıyıklı'nın başına gelenler bu kadar da olmaz dedirtti!

Abone ol

Mersin’de emekli memur 52 yaşındaki Abdülmecit Bıyıklı, iddiaya göre cep telefonuyla aradığı abonenin telesekreter sesini duyarak kıskançlık krizine giren eşi 38 yaşındaki Fatma Bıyıklı tarafından kablo ile dövülerek hastanelik edildi.

daaa.jpg

İddiaya göre, Abdülmecit Bıyıklı, 2 çocuk annesi eşi Fatma Bıyıklı ile birlikte otururken cep telefonuna cevapsız çağrı geldi. Bıyıklı, yanıt vermek için numarayı arayınca karşısına telesekreter çıktı.

Bu sırada telefondaki kadın sesini duyan Fatma Bıyıklı, "Sen hangi kadınla görüşüyorsun" diye bağırınca çift arasında tartışma çıktı. Öfkelenen kadın, tartışma sırasında tokatladığı Bıyıklı’ya eline geçirdiği elektrik kablosuyla vurmaya başladı. Öfkeli kadın, daha sonra dövdüğü eşini, "Bu evde artık işin yok" diyerek evden attı.

DAHA ÖNCE DE DÖVDÜ

Polis merkezine giden Abdülmecit Bıyıklı, eşi Fatma Bıyıklı’nın kendisini dövdüğünü söyleyince götürüldüğü Mersin Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sırtında morluklar oluşan Bıyıklı, "Cep telefonuma cevapsız çağrı geldi. Ben de arayan numarayı tekrar aradım ama karşıma telesekreter çıktı. Daha ne olduğunu anlamadan eşim ’Sen hangi kadınla görüşüyorsun’ diyerek bana tokat atıp kablo ile saldırdı. Kablo ile sırtıma birçok kez vurduktan sonra evden attı. Bir ay önce de beni dövmüştü o zaman da şikayetçi olmuştum" dedi. Şikayet üzerine karakola götürülen Fatma Bıyıklı, iddiaları kabul etmedi. Bıyıklı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KAPIYI AÇIK UNUTUNCA TECAVÜZE UĞRADI

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

KAPIYI AÇIK UNUTUNCA TECAVÜZE UĞRADI

Muğla’nın Marmaris ilçesi’de, kapısını açık unuttuğu odasında çıplak uyuyan 25 yaşındaki Hollandalı turist A.F.V.P. tecavüze uğradı.

Saldırganlar ise İngiliz G.A.M. (19) ve ona gözcülük yaptığı iddia edilen arkadaşı R.P. (19)... İki yabancı uyruklu polis tarafından gözaltına alındı. 2 İngiliz’in polisteki işlemlerinin ardından sınırdışı edileceği bildirildi.

KAZADA KOPAN KOLA İHMAL DAVASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

HAYAT KARARTAN REZALET

İzmir’in Torbalı ilçesi Yazıbaşı Mahallesi’nde yaşayan çocuklarını görmek için geçen ay çalıştığı Bodrum’dan Torbalı’ya gelen kaynakçı Muhittin Sönmez, çocuklarının hasretine dayanamayarak bu ilçede iş bulmaya karar verdi.

Sönmez, 27 Haziran günü yanına kardeşi 18 yaşındaki Mesut Sönmez’i de alıp babasına ait plakasız motosikletle, Ayrancılar’daki bir firmaya iş görüşmesine gitmek üzere yola çıktı. Yazıbaşı Mahallesi’nde ilerleyen motosiklete, karşıdan gelen ve önünde giden kamyona çarpmamak için direksiyonu kırınca şerit değiştiren Erol Özlü yönetimindeki otomobil çarptı. Motosikletten fırlayan Sönmez’in sol kolu koparken, kardeşinin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştu.

KOLU KOPTU

Kaza, bir başka ihbar nedeniyle Yazıbaşı Mahallesi’ne giden ambulansın önünde meydana geldi. Sağlık görevlileri hemen durup Sönmez ve kardeşine ilk müdahaleyi yaptı.
Sönmez’in kolundaki kanama durdurulurken kopan kolu da ambulansa konuldu ve iki yaralı Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada müdahale sonrası Muhittin Sönmez, kopan kolun yerine dikilebilmesi için ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak koldaki dokuların ölmesi nedeniyle yerine dikilemedi. Tedavisi tamamlanan Sönmez kardeşler daha sonra taburcu edildi.

AÇIKTA TAŞINDI

Kazanın ardından ortaya çıkan bir fotoğraf, aileyi kahretti. Daha önce, kopan kolun uygun olmayan ortamda taşındığını öne süren ailenin iddialarına kanıt olarak gösterdiği fotoğrafta, kopan kolun ambulansta sedyenin hemen yanına ve açıkta bırakıldığı görüldü. Kolun açıkta taşınması nedeniyle dokuların öldüğünü ve yerine dikilemediğini ifade eden aile, Sağlık Bakanlığı’na dava açmaya hazırlanıyor.

KANGREN OLABİLİR

Yaralarının kontrolü için hastaneye giden Muhittin Sönmez de, “Bize çarpan kişi serbest bırakıldı. Bir kez bile arayıp sormadı. Ziyaretimize gelmedi. Hastaneye gidiyorum ilgilenilmiyor. Diz kapağımda çürüme varmış. Kangren olabilirmiş. Maddi durumumuz yerinde değil, kimse ilgilenmiyor, yardım bekliyorum. Kendi evimi boşalttım ve babaevine dönmek zorunda kaldım” diye konuştu.

KOCAELİ'DE KAN DAVASI CİNAYETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]GÖZÜNÜ KIRPMADAN ÖLDÜRDÜ

Kocaeli'de bir kişi, 7 yıl önce abisini öldüren şahsın kardeşini halk otobüsünün içinde silahla vurarak öldürdü.

S.V. adlı şahıs, 7 yıl önce abisini öldüren Orhan Bahtiyar'ın kardeşi Mehmet Bahtiyar'ın peşine düştü. Hasmının Derbent'ten İzmit' gitmek için 41 AU 110 plakalı halk otobüsüne bindiğini öğrenen S.V., otobüsü Derbent kavşağında durdurdu.

S.V., yanında bulunan 4 kişi ile birlikte Mehmet Bahtiyar'ı araçtan indirmek istedi. S.V., araçtan inmeyen Mehmet Bahtiyar'a yanında taşıdığı tabanca ile 18 yolcunun gözleri önünde iki el ateş etti.

AMBULANSTA CAN VERDİ

Kurşunlardan biri Mehmet Bahtiyar'a, diğeri ise otobüsün camına isabet etti. S.V. hızla olay yerinde kaçarken, halk otobüsü şoförü, yaralı Mehmet Bahtiyar'ı hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Otobüsteki yolcuların haber vermesi üzerine yola çıkan ambulans ile halk otobüsü, Sudadiye sapağında karşılaştı. Yaralı Mehmet Bahtiyar, otobüs içerisinde sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahelere rağmen kurtarılamadı. Polis zanlı S.V.'nin peşine düşerken, hayatını kaybeden Mehmet Bahtiyar'ın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Mehmet Bahtiyar'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere asri mezarlık morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İFTAR YEMEĞİ SONU OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

SON YEMEĞİ OLDU

Hastaneye kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, nefes borusuna kaçan yemek nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi. Adli tatil sebebiyle memleketinde bulunan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, kızlarının ölümüyle büyük üzüntü yaşayan kayınbiraderi ve eşini teskin etmeye çalıştı.

Olay, önceki gün iftar yemeği sonrası meydana geldi. Denizli 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akşit ile öğretmen Şükran Akşit’in kızı Elif Nur Akşit, iftar yemeğinden sonra bir süre bisiklete bindi, ardından da eve geldi ve odasına gitti. Lise 3’üncü sınıf öğrencisi Elif Nur Akşit, odasında baygınlık geçirdi. Annesi tarafından baygın bulunan Akşit, Serinhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Akşit’in nefes borusuna kaçan yemek nedeniyle nefes alamayarak yaşamını yitirdiği bildirildi.

Otopsi sonrası Akşit’in cenazesi ailesine teslim edildi. Elif Nur Akşit’in ani ölümü başta ailesi olmak üzere arkadaşlarını yasa boğdu. Kayınbiraderinin kızının ölümünü duyan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil acı haberi alınca aileye başsağlığı diledi.