BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.437,15
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın ses kasetindeki bu saate dikkat!

Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı kimseyi ikna edemedi. Zira kasetteki zaman ve mekanlarla ilgili ciddi açıklar var.

Abone ol

İNTERNET HABER - Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen kasetlerle ilgili şüphe uyandıran noktalar var. Bunlardan biri de ses kaydının olduğu gün Ankara'da denilen Erdoğan'ın Konya'da bulunması.

Nazlı Ilıcak ve Emre Uslu gibi cemaate yakın kalemler ısrarla görüşmelerin gerçek olduğunu savunsada ortaya çıkan bir görüntü şüpheleri daha da körükledi.

Youtube yüklenen ses kayıtlarında konuşmalardan birinin 15.39 sırasında gerçekleştiği iddiası vardı. Ancak Erdoğan o saatte Konya'da Şeb-i Aruz törenlerindeydi.

CEMAATÇİ İŞADAMININ KANALI CANLI VERMİŞ

Erdoğan'ın oğlu ile konuştuğu iddia edilen saatte Cemaatçi işadamı Akın İpek'in televizyonu Bugün TV canlı yayındaydı.

GÖRÜNTÜDEKİ SAATE DİKKAT

Sosyal medyaya düşen görüntü de Bugün TV'den çekilmiş ve Erdoğan ekranda soruları yanıtlarken canlı olarak verilmiş. Görüntünün alt kadrajında yayının saati de yer alıyor.

screen-shot-2014-02-26-at-8.54.04-am.png

24 DAKİKADA KONYA'DAN ANKARA'YA IŞINLANDI MI?

Bugün TV'nin canlı olarak verdiği görüntünün sol alt köşesinde saat 15.15'i gösteriyor. Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen konuşma kaydında ise 15.39'da başbakan Ankara'da görünüyor. Haliyle de 24 dakikada Başbakan'ın Konya'dan Ankara'ya nasıl geçtiği sorusu izaha muhtaç.

İKİNCİ NOKTA

Ses kayıtlarında kuşku uyandıran noktalardan biri de kızıyla ilgili... Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen konuşmada Başbakan'ın kızı Sümeyya Erdoğan'ı oğlu Bilal'e 'Sümeyye yanında mı?" diye sorması çelişki yaratıyor. Zira Sümeyya Erdoğan da Şebi Arus törenlerinde Erdoğan ile birlikte. 

MONTAJ YAPANLAR : ACELE GELDİ BİRAZ

Dün ortaya çıkan bir ses kaydı da kuşkuları körükledi. Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydını hazırlayanlar da dinlenmiş.

Kayıtta montaj yapan ekiptekiler, "Biraz aceleye geldi sanki ama zamanla öğreneceğiz" diyerek aceleyle yetiştirdikleri montaj çalışmasıyla ilgili konuşuyorlar.

Montaj ekibindeki kadın ise, "ama hakikaten iyi oldu, boşver" diyerek arkadaşına moral veriyor. "Acemilik oldu ama zamanla daha iyisini yaparız" diyerek diğerleri de destekliyor.

"Yok canım bunların kayıt olduğunu anlamazlar ya" diyen bir diğerine "daha iyi montajlar da yaparız aslında" diyerek karşılık veriyor.

İŞTE O KAYIT

erdoğan-ses-kaydi,-bilal-erdoğan-ses-kaydi.20140225232000.jpg
ERDOĞAN İLE OĞLU BİLAL'IN SES KAYDI

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kasetleri gündemi salladı, kasetlerde kuşku yaratan bir nokta var ki... (TIKLA OKU)


CHP GRUPTA ERDOĞAN'IN SES KASETİNİ YAYINLADI
Kemal Kılıçdaroğlu illegal ses kasetini parti grubunda yayınladı yer yerinden oynadı. Televizyon kanalları kaset yayınlanmaya başlayınca yayını kesti.
chp-erdoğanin-ses-kasetini-yayinladi.jpg

BİLAL ERDOĞAN KASETİNDE ÖYLE BİR DETAY VAR Kİ... AYŞENUR ARSLAN 4 NOKTAYI ŞÜPHELİ BULDU (TIKLA OKU)
bilal-erdoğan-ses-kaydi.jpg
ERDOĞAN VE BİLAL ERDOĞAN KASETİNDEKİ BU SANİYEYE DİKKAT! (TIKLA OKU)

erdoğan-ve-bilal-erdoğan-ses-kaydi.20140225232152.jpg


AKP KARŞITI MEHMET FARAÇ'TAN KASETLERLE İLGİLİ KUŞKU... AKP'LİLER BİLE BU ÇIKIŞA ŞAŞIRDI