BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.444,76
HABER /  MEDYA

Erdem'in eski sevgilisi kim? Melis'i delirtti evi bastı

Kısmetse Olur yarışmacılarından Erdem Dalfidan'ın eski sevgilisi Melis Buse'yi delirtti. Erdem'in kolundaki dövmede eski sevgilisinin adının yazdığı ortaya çıkınca olanlar oldu.

Abone ol

Kısmetse Olur damat adaylarından Erdem Dalfidan kolunda eski sevgilisinin adının yazdığı dövme olduğu ortaya çıkınca fena patladı.

Melis Buse olayı öğrendiği anda erkekler evini bastı ve Erdem Dalfidan'ın karşısına dikildi.

ERDEM DALFİDAN'IN KOLUNDAKİ DÖVME ESKİ SEVGİLİSİ KİM?

Erdem Dalfidan Kısmetes Olur evine girmeden önce eski sevgilisi Romano ile ciddi bir ilişki yaşamış. Erdem öyle aşık olmuş ki sevgilisinin ismini koluna büyük bir dövmeyle kazıtmış.

Kısmetse Olur evinde Melis ile aşk yaşayan Erdem Dalfidan'ın eski sevgilisi ile olan bu fotografı sosyal medyada dolaşıyor. Erdem'in eski nişanlısının ismini koluna dövme olarak yazdırması Melis'i delirtti.

MELİS ERDEM'İ BASTI

Erdem Dalfidan kolundaki eski sevgilisinin isminin olduğu dövmeyi gösterince kızılca kıyamet koptu. Melis evden fırlayıp erkekler evini bastı.

ERDEM MELİS'İ KOVDU

Melis'in erkekler evini basıp Erdem'in üzerine yürümesi şaşırtan bir şekilde sonuçlandı. Erdem Dalfidan ilk kez alttan almadı ve Melis'i evden kovdu. Melis bu tepki ile şoke olmuş bir şekilde eve döndü.