BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,01
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Mehtap diskalifiye mi oldu?

Kısmetse Olur yarışmacılarından Mehtap Taşkıran diskalifiye oldu mu? Kismetse olur son bölümünde bunun için oylama var peki Mehtap için son karar ne diskalifiye olarak elendi mi?

Abone ol

Kısmetse Olur evinde 3 kez ihtar alan Mehtap Taşkıran diskalifiye olma ihtimaliyle yüzyüze geldi. Kısmetse Olur'da gelin adaylarının Mehtap için yaptığı oylamada diskalifiye için 4'e 3 oy çıkınca Mehtap elenmekten kurtuldu.

Mehtap Taşkıran ile Daniela dün Kısmetse Olur evinde birbirlerine girmişti. Evdeki kızları tahrik etmesi ile ünlü Daniela önce Burçak İmre'yi çileden çıkartıp ona ihtar aldırdı, ardından da Mehtap'ın damarına bastı.

KISMETSE OLUR MEHTAP DANIELA KAVGASI

MEHTAP TAŞKIRAN DİSKALİFİYE Mİ?

Daniela'nın kızına ve anneliğine laf etmesi sonucunda sinirlerine hakim olamayan Mehtap, tencereyi yere çaldı.

Bu olayın ardından da Mehtap diskalifiye ile yüzyüze geldi. Mehtap Taşkıran gelin adaylarının diskalifiye oylaması bugün yapıldı. Gelin adaylarının 3'ü Mehtap diskalifiye olsun derken 4 oy kalması yönünde çıktı. Mehtap bu oylama sonucunda diskalifiye olmaktan son anda kurtuldu.

Murat flört ettiği Mehtap'ın diskalifiye oylamasından çıkan sonuçla derin bir oh çekti. Murat bu duygusunu 'derin bir oh çektim' diyerek dile getirdi.

KISMETSE OLUR MEHTAP KİMDİR?

Kısmetse Olur gelin adaylarından Mehtap Taşkıran 30 yaşında ve evde Murat ile flört ediyor. Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Mezunu olan Mehtap'ın bir kızı var. Aslen Yozgat'lı olan Mehtap Taşkıran İstanbul'da oturuyor.