BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,66
ALTIN 2.392,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erdek'te toplu sünnet şöleni

Balıkesir'in Erdek Belediyesi tarafından düzenlenen, geleneksel toplu sünnet şöleni bu yıl Paradise Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Abone ol

Erdek Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen toplu sünnet şöleni, sünnet çocukları için faytonların süslenmesi ve sünnet konvoyunun ilçede gezmesiyle başladı.

İlçe Müftülüğü'nde görevli din görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif okunmasıyla birlikte sünnet çocukları ve aileleri kendileri için ayrılan masalara oturdular. Mevlid-i Şerif'in ve yapılan duaların arından gelen misafirlere pilav ve ayrandan oluşan ikram bulunuldu. Sünnet çocukları ve diğer çocuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek günün tadını çıkardı. Eğlencede konuşan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, bugünün gerçek sahibinin sünnet çocukları ve aileleri olduğunu söyledi.

Sünnet şöleninin ilçenin örf ve adetlerine göre gerçekleştirildiğini kaydeden Aysan, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür etti. Toplu sünnet şölenine, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve eşi, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Baykuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.