BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,56
ALTIN 2.382,34
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sinema.com gençleşiyor

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı sinema portalı Sinema.com, yayın hayatına GencSinema.com adıyla devam edecek.

Abone ol

1998 yılından bu yana www.sinema.com  alan adıyla yayın yapan, Ülkemizde 12 yıldır internette sinema yayıncılığı yapan, bu alanın öncü sitesi olan ve defalarca sektörel ödüllere layık görülen Sinema.com, yayın hayatına www.gencsinema.com alan adı altında devam edecek.

2005 yılından bu yana Sodamedya Interactive bünyesinde yayıncılık hayatını sürdüren Sinema.com, aynı ekip tarafından GencSinema.com adı altında sinema içerik yayıncılığını sürdürecek.

Bu geçiş süresince tasarımını değiştirmeyen GencSinema.com, aynı ekip, içerik ve tasarımla sürdürdüğü yayınını, 2010 Sonbaharı’nda yeni yüzüyle yapmaya başlayacak.

Vizyon filmlerinden sinema seanslarına, film ve oyuncu veritabanından ödüllü yarışmalar ve DVD bölümüne kadar zengin bir içerikle online sinema yayıncılığı yapan GencSinema.com, yeni sinema sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen sonbahar aylarında yeni tasarımı ve gelişmiş interaktif fonksiyonlar ile kullanıcıların kendi bilgi ve birikimlerini başkalarıyla paylaştıkları bir altyapıyla çok daha gençleşmiş olacak.

Sodamedya Interactive:

2005 yılından bugüne online içerik ve yayıncılık firması olarak faaliyet gösteren Sodamedya Interactive, başta sinema alanı olmak üzere kaliteli internet içeriği üzerine odaklanmış, 2000 yılından beri farklı çatılar altında birlikte çalışan bir ekipten oluşuyor. 2000 yılından bu yana Sinema.com’a emek veren ekip yanı sıra Hayhuy.com, Festivalist.com, SinemaSeans.com, Filmlerim.com ve Tedarik.com gibi projelere imza atıp, bir çok sinema filmi ve festival sitelerinin mutfağında yer alıyor.

Bilgi İçin:

Sodamedya Interactive
0.212.224 44 74
info@sodamedya.com