BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,55
ALTIN 2.378,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Emekli polis 20 kuruş için kan döktü

İkitelli'de, minibüs şoförü ile emekli polis arasında 20 kuruş yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti.

Abone ol

Minibüs şoförü, 20 kuruş nedeniyle tartıştığı emekli polis tarafından öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre İkitelli Demirkapı Caddesi'nde meydana gelen olayda, emekli polis Muammer Zeki Güven, bindiği minibüsün şoförü Ferdi Açıkgöz'e yol ücretini verdi. Ferdi Açıkgöz'ün 1 lira 20 kuruş yerine 1 lira 40 kuruş alması üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar araçtan indi. Aracın dışında da devam eden tartışmada Muammer Zeki Güven'in Ferdi Açıkgöz'ü 'seni vururum' diye tehdit ettiği iddia edildi. Tartışmayı gören vatandaşlar şahısları ayırmaya çalıştı ancak Muammer Zeki Güven, Ferdi Açıkgöz'ü silahıyla vurdu. Açıgöz, 20 kuruş nedeniyle çıkan tartışma sonrasında hayatını kaybetti.

Olayla ilgili açıklama yapan Ferdi Açıkgöz'ün yakını İsmail Aydın, "Öğrendiğimize göre mesafeyle ilgili ücret tartışması yaşanmış. Arkadaşımız 1 lira 40 kuruş almış. Ancak arkadaşımızı vuran şahıs, "Bu mesafe 1 lira 20 kuruş sen niye o kadar alıyorsun?" diye tartışmaya başlamış. Daha sonra seni vururum diye tehdit etmiş. Daha sonra minibüsten aşağı inmişler. Orada da tartışmışlar. Arkadaşımıza 6 kurşun sıkmış. Arkadaşımız çok kan kaybettiği için yolda hayatını kaybetmiş. Çok üzgünüz" dedi.

Adli Tıp Kurumu'nda işlemleri tamamlanan cenaze, yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.