BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,98
ALTIN 2.502,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir'de sağlık için pedal çevirdiler

Ege Pedal Direksiyon gönüllerinden oluşan grup, İzmir'den Ödemiş'e kadar 240 kilometre Yol katederek Ödemiş duraklarını sonlandırdılar .

Abone ol

İzmir'in değişik yerlerini bisiklet turu ile görmeyi amaçlayan grup, Ödemiş'te Güzel BİR Pazar GÜNÜ geçirdiklerini ifade ettiler .
Ege Pedal Bisikletliler Grubu olarak İzmir'in farklı güzelliğe Sahip noktalarını pedal çevirerek bisikletleri ile görmeyi amaçlayan grup hafta sonu durağı olarak Ödemiş'i seçti .

Keyifli BİR Pazar geçirmek amacıyla Ödemiş gezisini planladıklarını söyleyen grup üyesi Yusuf Hitit Güzel BİR gezi programı gerçekleştirdiklerini söyledi . Hitit : " Yaklaşık bin 300 Üye internet aracılığı ile BÜTÜN organizasyonları takip ederek , gezi programlarını buradan takip edebiliyorlar . Ayrıca aramızda İMKB Öğretim görevlileri , profesörler , işadamları her kesimden coğ var ve. "İzmir Karşıyaka'dan yola çıkan grup tür olarak Torbalı'da Kisa BİR mola verdikten Gale Tire'de Sabah kahvaltısı yaptılar .

Ardından pedallarını Ödemiş'e Doğru çeviren grup Kültürpark basta Olmak üzere ilçenin çeşitli yerlerini gezerek İzmir'e dönüş organizasyonunu gerçekleştirdi . Ege Pedal olarak , İzmir'in çeşitli İlçe ve semtlerine gezi düzenleyen grup ayrıca Ege genelinde bazı Turistik yerlere de gezi planlarını sürdürüyor .

" SAĞLIĞA PEDAL BASIYORUZ "

" Ege Pedal " adi Altında Üye sayısının bin 300'e kadar ulaştığını Ege pedal belirten Direksiyon Gönüllüleri Derneği Başkanı Alper Doğaner bisiklete binmenin faydalarını sıralayarak , " Bisiklete binmek bilindiği hazırsındır tr Güzel sporların içinde yer almaktadır.Özellikle şişmanlık , stres , metabolizma hastalıkları , SIRT ağrıları , Yüksek tansiyon hazırsındır vücuttaki olumsuzlukları giderdiği , daha sağlıklı ve daha mutlu BİR insan yapısını oluşturduğu araştırmalarla kanıtlanmıştır .

Bununla Birlikte insanoğlunun dayanıklılık gücünün artması ve kuvvet gelişiminden Gale Yağ akımı ile kilo kontrolü ' mümkün hale gelmektedir " açıklamasında bulundu.Amaçlarının neşeli geziler eşliğinde Hayatı doyasıya ve stressiz yaşamak olduğunu ve Ege Pedal adi Altında birçok organizasyona imzalarını attıklarını aktaran Ege Pedal Direksiyon Gönüllüleri Derneği Başkanı Doğaner ; İzmir'de Güzel birliktelikleri olan cok Özel BİR Dernek olduklarını hatırlattı .

EGE PEDAL'IN ÖDEMİŞ TEMSİLCİLİĞİ KURULUYOR

Ege pedal'ın Ödemiş temsilciliği konusunda gönüllü olarak hemen FDI alacağını Ödemişli Bilgisayarcı Enis Ünalmış belirten , " Ege Pedal'ı kurulduğu günden met Yana cok yakından takip ediyorum . İyi BİR grup ile Güzel organizasyonlara imzalarını atması cok Güzel BİR Olay . Hafta sonu ve hafta içi Olmak üzere birçok makyajını gezi organizasyonlarını gerçekleştirmektedirler .

İzmir ilinde oldugu hazırsındır Ödemiş'te de Güzel BİR grup oluşturarak met yönde ilçemizde met Sesi duyuracağız . Buna da Ödemiş belediyesinin gereken desteği vereceğine inanıyoruz . Zaten bilindiği hazırsındır ayrıca Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Bekir Keskin'nin de başlattığı Uygulama ile vatandaşlara Ucretsiz kullanmaları yönünde bisikletler Belediye tarafından verilmektedir .

Bildiri Konuları Paper Topics tabii ki dünyanın en Güzel sporlarından olan bisiklet konusunda sağlıklı BİR şekilde Yaşam sürdürmektedir . Dünya ülkelerinde , özellikle Cin , Japonya hazırsındır ülkeler basta Olmak üzere , Çevre sağlığı açısından bisiklet araçlarına Büyük BİR yönelmeler vardır "Dedi .