BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.508,49
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocukların kavgasında silahlar konuştu

Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Savuca beldesinde iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Abone ol

Söke’ye bağlı Savuca beldesinde yaşayan B. ve K. ailelerinin çocuklarının tartışmasına, daha sonra ailelerinin diğer fertleri de dahil oldu.

Tartışmayla başlayan gerginlik bir süre sonra silahçı çatışmaya döndü. Yaşanan olayda Ebedi B. (52) olay yerinde hayatını kaybederken; ağır yaralanan İzzet K. (43) de hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

Olayda yaralanan Hüsamettin K. (59) ve Gülistan B. (40) de, ambulanslarla Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralılardan Hüsamettin K’ın başında kesici alet yarası ve vücudunun çeşitli yerlerinde kurşun yaralarının bulunduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Diğer yaralı Gülistan B’in ise vücudunda yaralanma ve kırıkların olduğu ve bu nedenle ortopedi sevisinde tedavi altına alındığı ifade edildi.

Savuca beldesinde büyük bir gerginliğin yaşanmasına neden olayın ardından iki ailenin yakınları Söke Devlet Hastanesi’ne akın etti. Acil Servis önünde toplanan kalabalık nedeniyle, çok sayıda polis Söke Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken; hastanede güvenlik önlemleri arttırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.