BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.504,49
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Emre Belözoğlu ile Erol Bulut arasındaki bomba detay ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan teknik direktör Erol Bulut ile sarı-lacivertli ekibin sportif direktörü olmaya hazırlanan Emre Belözoğlu arasındaki ilginç detay ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü için aylardır papatya falları açılırken, Ali Koç'un açıklamalarının ardından Erol Bulut'un artık tek aday olduğu ortaya çıktı.

Sarı-lacivertliler, eski futbolcuları olan Bulut ile anlaşmayı ligin hemen bitiminde resmi olarak açıklayacak ve genç teknik adamla resmi sözleşme imzalanacak.

Dostlukları eskiye dayanıyor
Bu gelişmelerle birlikte gelecek sezon futbol direktörü olması beklenen Emre Belözoğlu ile Erol Bulut'un uyumlu çalışıp çalışamayacağına dair birçok polemik ortaya atıldı. İki ismin de baskın karakterler olduğu, birlikte çalışmalarının zor olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Ancak iki ismin kader birliğinin çok eskiye uzandığı ortaya çıktı.

Newcastle United ile idmanlara çıktı
Sabah'ın haberine göre; Erol Bulut, 2007-08 sezonu öncesinde (futbolcuyken) Olympiakos'tan ayrılıp Newcastle United ile anlaşma yoluna girdi. İngiliz kulübü, Bulut ile prensip anlaşmasına varırken, kendisine anlaşma öncesinde bazı testler ve deneme yapılması şartını sundu. Bulut, 3 ay Newcastle antrenörleri tarafından fiziksel ve medikal testlere tabi tutuldu.

Emre Belözoğlu'nun evinde kaldı
Sürecin sonunda Erol Bulut ile Newcastle anlaşamadı. Ancak Bulut 6 ay boyunca Newcastle'da Emre Belözoğlu'nun evinde kaldı. O dönem Newcastle forması giyen Belözoğlu, Bulut'a her konuda yardımcı oldu. Bunun yanı sıra birlikte ev arkadaşlığı yaparak adeta kader birliği oluşturdular. Ancak takım arkadaşı olarak sahaya çıkamadılar.

2 yıllık imza
Fenerbahçe yönetiminin Erol Bulut seçiminde, Emre Belözoğlu'nun fikrine de başvurduğu bildirildi. Belözoğlu'nun Bulut hakkında olumlu rapor verdiği ve teknik adam olarak Bulut'un seçilmesinde önemli pay sahibi olduğu ifade edildi. Fenerbahçe'nin Bulut ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı gelen bilgiler arasında.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe'den Dorukhan Toköz'e resmi teklif! Yer yerinden oynayacak
Foto Galeri Fenerbahçe'den Dorukhan Toköz'e resmi teklif! Yer yerinden oynayacak Galeriye Gözat