BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.307,23
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Ekrem İmamoğlu belediye konuştu : 'Radikal kararlar alacağız'

İSTANBUL Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Belediye Binası'nda konuştu. İmamoğlu şeffaflık adına radikal kararlar alacaklarını söyledi.

Abone ol

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki Büyükşehir Belediye binasına gitti. Burada konuşma yapan İmamoğlu şeffaflık vurgusunda bulundu.

İmamoğlu'nun konuşması şöyle:

"Bugün bütün çalışma arkadaşlarımızla kadromuzla Bismillah diyoruz çok işimiz var İstanbul’un bir çok konusu var tespit ettiklerimiz var edeceklerimiz var. Büyükşehir'in hafızasını dinleyeceğiz. Bu güne kadar buradaki çalışma arkadaşlarımızın görüşleri çok çok önemli.

Siyaset katmadan çalışacağız
İçine siyaset katmadan kentin insanına fayda verecek hangi bilgi ve becerileri varsa biz buna talibiz bu anlayışla bu güzel ve tarihi kurumdaki insan kaynaklarında yararlanacağımızı herkes bilmeli. Farklı bir anlayışa başlangıç yapacağız.

O günlerin bittiği gündür
Bizden olanlar ve olmayanlar gibi bir durumun bittiği gündür bugün. Kucaklamanın tek bir felsefesi var biz kucaklarken çalışma arkdaşalarımız aynı güzelikte aynı samimiyet bizi kucaklasınlar istiyoruz. Kişiye hizmette bizden talimat almayacaklar. 

İnsanlar gerginlikten bıktı
Bizden hiç kimse partizan bir dil beklemesin biz şehre barış getiriyoruz bunu lafla yapamazsınız. Toplum da bunu istiyor insanlar gülüyor. Millet gerginilikten usanmış.

Binaya da şeffalık gelecek
Halktan uzaklaştığımda verimli olamayacağımı düşünüyorum ve bu nedenle bina da bunun sağlanması için çalışıyoruz. Biz tüm şeffaflığı ile herşeyi konuşurken vatandaş bilgilensin ve faydalansın istiyoruz.

Radikal kararlar alınacak
Milyonlarca insanla bağ kurma tekonolojisi var bunu neden fırsat olarak kullanmayalım. İstanbul'un yerel demokrasi uygulaması dünyaya örnek olabilir. Son derece radikal kararlar alacağız şeffalık adına. Günün sonunda bu şehirde mutlak şeffaflık olacak."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu mazbata sonrası ilk kez konuştu
Foto Galeri Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu mazbata sonrası ilk kez konuştu Galeriye Gözat