BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.496,55
HABER /  SEÇİM

Efkan Ala en değerli varlığı açıkladı

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Türkiye'nin en değerli varlığının istikrarlı yönetim olduğunu açıkladı.

Abone ol

Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'un Olur ve Şenkaya ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek isteyen Ala, AK Parti'nin halka hizmet için uğraştığını vurgulayarak, gelecek 4 yılın hizmet yılı olacağını söyledi.

"Başka partilerden milletvekilleri de oldu. Ceketlerini çıkarsalar asacakları çivi yapmamışlar" diyen Ala, AK Parti'nin halktan aldığı emaneti gözü gibi koruduğunu ifade etti. Ala, Türkiye'nin AK Parti öncülüğünde büyük bir kalkınma hamlesi gerçekleştirdiğine değinerek, şöyle konuştu:

BİZİM İSTİKRARLI BİR YÖNETİMDEN DAHA DEĞERLİ BİR VARLIĞIMIZ YOK

"Türkiye, istikrarlı yönetim sayesinde bu kalkınmayı gerçekleştirdi. 2000'li yıllarda öyle bir hale gelmiştik ki bütün vergileri topluyorduk, borcumuza yetmiyordu. Artık herkes daha fazla gelir elde edecek, daha fazla pay alacak. Bizim istikrarlı bir yönetimden daha değerli bir varlığımız yok. Bakın Libya'da, Irak'ta her yerden petrol çıkıyor ama ne haldeler? Çünkü siyasi istikrar yok. Bizim gelişiyor olmamızın sebebi siyasi istikrarımızın olmasıdır. Biz de millet iradesini korumak için büyük mücadele veriyoruz."

Mısır'daki darbeyi gerçekleştirenlerin, Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi idama mahkum etmesinin bu devirde yaşanmayacak bir şey olduğunu vurgulayan Ala, "Gazetelerde başlıklar atılıyor, yüzde 51 oy almış da idama mahkum edilmiş. Yani bize gönderme yapıyor. Sen bizim irademize bir dokun da bakın ne oluyor. Bunlara haddini bildireceğiz. Biz Allah'ın izniyle Rabbimizden başka kimseye baş eğmeyiz, diz çökmeyiz. Bu gücü de sizden alıyoruz" ifadelerini kullandı.