BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.423,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eczacılardan eğitime örnek yardım

İstanbul Eczacılar Kooperatifi kuruluş yıl dönümü kutlaması kapsamında Gebzeli yoksul öğrencileri sevindirdi.

Abone ol

İstanbul Eczacılar Kooperatifi, 20. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gebze’de okuyan ve hem başarılı hem de yardıma muhtaç olan 20 öğrenciye 200’er liralık yardımda bulundu.

Gebze Ticaret Odası Salonu’nda düzenlenen törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, İstanbul Eczacılar Kooperatifi Başkanı Sait Yücel, 2. Başkan Şerife Serdar ve Gebze Temsilcisi İlfan Erdem ile diğer kooperatif yetkilileri katıldı.

KÖŞKER: GENÇLERİMİZE HEPİMİZ SAHİP ÇIKMALIYIZ
Törende konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, başarılı ve maddi durumu elverişli olmayan öğrencilere yaptıkları yardımdan dolayı İstanbul Eczacılar Kooperatifi’ne teşekkür etti. Köşker, “gelecek gençlerimizin. Çocuklarımıza, gençlerimize hepimiz, her kurum sahip çıkmalıdır. Bu tür destekler ve kampanyalar yurt geneline yayıldığında eğitimdeki kalitenin de yükseleceğini göreceğiz” dedi.

YÜCEL: SOSYAL SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRDİK
İstanbul Eczacılar Kooperatifi Başkanı Sait Yücel de, öğrencilere yapılan yardımların kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştiğini belirterek, “kooperatifimizin 20. Kuruluş yıldönümünde topluma olan görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmekten ve Türkiye genelindeki ilköğretim okulu öğrencilerine katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Gaziler ve Ulus İlköğretim okullarında okuyan, başarılı ve yardıma muhtaç 20 öğrenciye 200’er liralık çek dağıtıldı.