BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.510,16
HABER /  MAGAZİN

Ebru Gündeşin bitmeyen Sibel Can hayranlığı

Fantezi müziğin güçlü sesi Ebru Gündeş, 'Sibel Can'a hayranım. Çok güzel sesi var' dedi.

Abone ol

Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bulunan Sueno Otel'de maytaplar eşliğinde sahneye çıkan Ebru Gündeş, eski ve yeni albümlerindeki parçalarını ve klasiklerini seslendirdi.

 'Kızıl Mavi' adlı parçayla sahneye çıkan Ebru Gündeş,Türk hayranlarının yanı sıra Rus, Alman, İsrailli turistlere de seslenerek, sahne performansıyla dinleyicilerini büyüledi. Ebru Gündeş ritm şovuyla nefes kesti

Tüm gün onun şarkılarını dinliyorum


Ebru Gündeş, aynı sahneyi paylaştığı Sibel Can'ın yeni albümünü çok beğendiğini ve tüm gün onun şarkılarını dinlediğini belirterek, "Sibel'in yeni albümü gerçekten çok güzel. Şarkıları gibi kendisi de çok güzel. Bir de kilo vermiş. En önemlisi sesi var. Sesi çok güzel, kendisine hayranım. Sibel'le zaten iyi bir diyalogumuz var. Bence tüm sanat camiasına örnek olmalı" dedi.

Sahnede göz kamaştırdı


Ebru Gündeş'e iki saatlik konseri boyunca Ateş Dansçıları eşlik ederken, sanatçı göğüs dekolteli mavi kıyafeti ile göz kamaştırdı. Bazı şarkılarında hayranlarını sahneye davet eden Gündeş, şarkıları hayranlarıyla birlikte söyledi. Sanatçı, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Sezen Aksu'dan da şarkılar seslendirdi.